Извратеняк напада ученички в кв. „Младост“

Извратеняк напада ученички в кв. „Младост“

Извратеняк причаква и напада млади жени и ученички в столичния кв. „Младост“, научи ТВМЕДИА.

Сигнали и жалби има от родители на потърпевши тийнейджърки, както и от самите изпатили млади жени, нападнати от въпросния ексхибиционист.

Той не е просто воайор, който да ги наблюдава скришом. Не е и „обикновен“ ексхибиционист, който да показва половия си член и да маструбира пред тях – мъжът ги издебва в гръб, запушва им устата и ги опипва по гърдите и задните части, след което бяга. Полицията в района е уведомена по надлежния ред за бродещия на територията изрод, но до този момент той не е хванат „в крачка“, научи ТВМЕДИА от свои хора в МВР.

Във фейсбук групите „Младост 1, 2, 3, 4“ има няколко публикации от хора, преживели ужаса да се сблъскат с изрода. 
„Предупреждение за мъж, който налита на жени през нощта (23:30-00:00) в района на Младост 2, близо до Т-маркет между 206 и 209. Скача в гръб, като явно причаква в сенките, опитва се ”дискретно” да запуши устата на съответната жена и да я опипа едно хубаво, защото явно това му е липсвало в живота. Лице не видях.
Жалка работа.
Може да е единичен случай, но все пак пиша тук. Може да се е случвало/дано не се случва на още някой.
Случката е от изминалата седмица“, пише потърпевша.

 

Николина Радойкова допълва:

„Не е единичен случая. Имаше пост за този перверзник. Дъщеря ми една от нападнатите, знам за още две. Според мен обаче се движи през цялата Младост 2, защото при нас нападението беше пред блока (до Бедрок), след като я е преследвал. Другото момиче в съседен блок. Движи и в по-ранен час – след 21ч. Подадохме в полицията, но без положително развитие“.
Анонимен:
„Този боклук нападна приятелка на дъщеря ми. Издебнал я е и е връхлетял в гръб. Запушил ѝ е устата и я е опипал по дупето. Момичето е травматизирано, не иска да ходи на училище и да излиза от тях от страх. С нея вече работи психолог. Ако го хвана този ще му изпотроша кокалите и изобщо няма да чакам никаква полиция, следствие и съд! Заради такива психопати децата ни влачат травми доживот!“.