Търсете изчезналия Сашко до застояла вода – мрачна прогноза от астроложката Йорданка Игнатова

Търсете изчезналия Сашко до застояла вода – мрачна прогноза от астроложката Йорданка Игнатова
Мрачна прогноза направи известната астроложка от Пазарджик Йорданка Игнатова, видя ТВМЕДИА. Според картата, изготвена от нея, малкият Сашко от Перник няма да се завърне вкъщи.

Детето е с аутизъм и вече второ денонощие е издирвано от роднини, полиция, доброволци, полицейски кучета, планински спасители и дори от хеликоптер.

Над 70 сигнала са получени на спешния телефон 112 – хора от миньорския град са забелязали дете, което отговаря на описанията на 12-годишния Сашко. От него обаче все още няма и следа.

„Детето трябва да се търси до водоем, застояла вода, наоколо има боклуци, както и заведение или кафене“, пише известната астроложка Игнатова и прилага карта по казуса.

ТВМЕДИА припомня, че Йорданка Игнатова е познала развоите на десетки криминални случаи, при които се касае за мистериозно изчезнали лица или убити от неизвестен извършител.
Публикуваме целия текст, който е изготвила астроложката без редакторска намеса:

ОТ МОЯТА ПРАКТИКА ИЗЧЕЗНАЛИЯТ САШКО от ПЕРНИК

За целта се използва хорарната карта,която е създадена в ден и час при поставяне на въпросът. Тя е разделена на 12 части,които наричаме домове. Асцендента е в знака Стрелец и то в последните градуси,което означава,че и върхът на седми дом е в последните градуси. В случая детето е представено от седми дом с връх в последните градуси на знака Близнаци и имаме цял вписан знак и Луната в знака Рак вътре. Той има здравословни проблеми – Аутист в тежка форма и е хипер активен. Планетата Меркурий се намира в знака Скорпион и пети дом, изгорена от Слънцето. Локус Фортуна е в осми дом на картата и е диспозитор на Слънцето. Детето е в района на Перник. Но къде? В негов пети дом в знака на Скорпиона . Върховете на седми и 12 ти дом са в един и същи знак , вероятно се крие или избягва присъствието на хората. Меркурий в източната част на картата. Преобладава водният елемент , т.е. повечето планети са във водни знаци. Значи е близо до водоем, застояла вода, боклуци, пети дом и Локус фортуна в знака Лъв – в близост има заведение или място за развлечения, около или до. От астрологичните аспекти не се вижда детето да се върне вкъщи. Освен това в неговото изчезване има елемент на престъпна дейност / върховете на 12 и първи дом за детето са в един и същи знак/ . След като се отскубва от опеката на баща си нещата се развиват в нежеланата насока.