Това е изродът Захари, който осакатява кучета (СНИМКИ)

Това е изродът Захари, който осакатява кучета (СНИМКИ)

Запомнете добре това лице. Това е изродът, който с брутална жестокост изпотроши крайниците на кучето Мечо – той е от София и се казва Захари Шулев. 37-годишният садист и психопат редовно е измъчвал животни, става ясно от разкази на хора, които твърдят, че често са чували кучешки лай от дома му. 

След като в социалните мрежи бе разпространен клип, от който се вижда, че именно той подмамва с храна животинката, а след няколко часа го връща на същото място в безпомощно състояние и окървавено, мъжът бе задържан от полицията за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 325Б от НК. Предстои доклад на материалите в Софийска районна прокуратура.

Мечо е загубил много кръв, има и прорезни рани. В продължение на часове садистът го е измъчвал. Загрижени хора отвеждат кучето в клиника и спасяват живота му.

„Ще бъде много дълъг процес на възстановяване. Кучето е брутално наранено“, заявиха от ветеринарната клиника, в която го лекуват.

„Такива изроди като Захари трябва да се лекуват в психиатрични клиники! Това е заболяване. Нормален човек не може да изпитва удоволствие от измъчване на друго живо същество. Истинска патология! Изверг“, коментират в социалните мрежи.