Събират пари за бебето на Десислава Иванчева

Събират пари за бебето на Десислава Иванчева

Близки и приятели на осъдената ефективно бивша кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева събират пари за отглеждането на нейното бебе, което още не е навършило годинка. 

Във фейсбука на Иванчева бе публикувана банковата сметка на майка ѝ Люба, която в момента се грижи сама за своето внуче.

Припомняме, че преди броени дни Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха отведени с полиция и с белезници в Сливенския затвор, където трябва да излежат присъдите си. Те са осъдени респективно на 7 и 5 години затвор за взимане на подкуп от строителен предприемач.

Двете жени твърдят, че са невинни и че са „сготвени“, задето не позволявали в „Младост“ да се строи поголовно.

Отмъщението дошло под формата на инсценировка на рекет и подкуп. Иванчева и Петрова са категорични, че парите в автомобила на бившата кметица са подхвърлени, за да бъдат ефективно осъдени впоследствие.

Публикуваме апела без редакторска намеса:

Приятели на Деси Иванчева,
Добри хора,
Които вярвате, че съдбата ѝ е съсипана,
Които знаете, че е осъдена несправедливо,
💙Хиляди хора ни питаха как да помогнат на Деси. Искаха да окажат финансова подкрепа. Някой са се свързали с майка ѝ и са и предложили да ѝ донесат парични суми.
💚За да не се затруднявате, активираме отново банковата сметка на нейната майка, в която събирахме средствата за паричната ѝ гаранция.
Финансовата помощ е нужна за:
👉Заплащане на глобата в размер на 12 000 лева, постановена от Върховният касационен съд на Република България, в състав – ПРЕДСЕДАТЕЛ: РУМЕН ПЕТРОВ, ЧЛЕНОВЕ: СПАС ИВАНЧЕВ И ТАТЯНА ГРОЗДАНОВА;
👉Разходи за адвокатски услуги;
👉Средства за отглеждането на бебето Валентин-Александър – както всички знаем отглеждането на бебе в България е скъпо.
📌СМЕТКА: Банка ДСК
BIC/SWIFT: STSABGSF
IBAN: BG37STSA93000025253277
Титуляр: Любка Иванчева
💙БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕКРАСНИ ХОРА ОТ ИМЕТО НА ДЕСИ ИВАНЧЕВА, НА НЕЙНАТА МАЙКА И ПРЕКРАСНИЯ МАЛЪК ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР!