Студентка е в неизвестност 3 дни, последно видяна с дилър, бияч на жени

Студентка е в неизвестност 3 дни, последно видяна с дилър, бияч на жени

22-годишната студентка Полина трети ден е в неизвестност. 

В петък тя е тръгнала на лекции и повече не се върнала.

Забелязана е в компанията на криминалнопроявения рецидивист Пламен Иванов, с прякор Пампи. Снимка на Полина Димитрова и мъж до нея обикаля социалните мрежи. Някои вече разпознаха, че на въпросния кадър е наркодилърът Пампи, добре познат в околията на Благоевград.

„Тръгна на лекции, всичко беше наред, но не се прибра в петък“, през сълзи разказва за „Струма“ ужасената жена.

„Предполагам, че този я е завлякъл в Гърция, защото ми се обади веднъж и каза, че е добре, но сякаш някой и диктуваше какво да говори. Знаете ли кой е този човек на снимката – Пламен – Пампи, можете да си представите какво може да се случи с детето ми. Тя наскоро излезе от болница, не е добре. Лесна жертва може да стане. Днес звънях и се включи гръцки оператор. Моля всички, които имат информация да ми се обадят. Детето ми е в опасност. Депозирах жалба във второ управление на МВР, надявам се и те да търсят“, проплака силно разтревожената майка, уплашена, че дъщеря и е видяна с Пампи.

От „Струма“ припомнят: Само преди около месец в подлеза при Второ основно училище в Благоевград бе арестуван с хероин Пламен Иванов -Пампи. Рецидивист, сериен нападател и грабител на жени, крадец и наркодилър. Преди години той извърши пет нападения и грабежи на жени в кварталите „Запад“ и „Ален мак“ в областния център, служейки си със сила и заплахи.

Част от жените бяха удряни и ритани, докато Пампи успее да открадне чантите им. Последното нападение над жена бе жестоко. Нападнал жертвата си във входа на блок, ритал я по главата и я влачил за косата, докато успее да грабне чантата и. Лежа в затвора, а в богатото си кримидосие има и присъди за наркотици и кражби. Има 4 условни осъждания.

Умоляват всички, които имат информация или са видели Полина да се свържат с близките и на тел: 0885 968 513