Стинг и Ал Бано обичали виното, което произвеждала убитата Алена Щерк

Стинг и Ал Бано обичали виното, което произвеждала убитата Алена Щерк
Певецът Стинг и съпругата му са ценители на виното

Италианският певец Албано Каризи, известен повече като Ал Бано от култовия дует с Ромина Пауър, както и световноизвестният изпълнител Стинг, са били големи почитатели на виното, което произвеждала убитата Алена Щерк в Италия.

Това научи единствено ТВМЕДИА от близки на убитата Щерк.

Ал Бано, освен известен с вечните си хитове, се слави и като запален винопроизводител. Той често опитвал различни марки и похвалил Алена за прецизното производство.

Каризи лично се грижи за своите престижни имения в Челино Сан Марко, провинция Бриндизи.

Стинг и съпругата му пък били истински ценители на италианското вино. Алена Щерк получавала солидни комплименти за продуктите на „ViAle Italia“ и от двамата.

Проверка на ТВМЕДИА показа, че Щерк има обект в центъра на София, където предлагала продукцията си. Веднага след като стана ясно, че жената е изчезнала, а впоследствие и убита, сайтът на магазина беше неактивен.

Италианският изпълнител Ал Бано. Снимка: ViAle Italia

Според познати на Щерк и Виктор Мануел Спига, (който бе задържан снощи в италианско градче като основен заподозрян за убийството на бизнесдамата), той е имал участие във въпросния винарския бизнес.

Преди няколко месеца обаче се разделили.

Криминалисти не изключват версията не ревност да е основният мотив за убийството, а по-скоро неуредени бизнес отношения.

Щерк печелила доста добре, а напоследък била и IT специалист.

Добре известно е, че в това поприще се срещат най-атрактивните заплати.

Най-вероятно Спига е имал претенции за част от оборота на избата, коментират разследващите.

Към този момент той категорично отрича да има общо с убийството на жената. Казва, че научил от медиите, че тя е ликвидирана, а той – издирван.

Притеснителна подробност обаче е, че той заминава за Италия точно в деня, в който тя изчезва.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!