Стар познайник на Господарите стои за аферата на мъжките проститутки

Стар познайник на Господарите стои за аферата на мъжките проститутки

Нова информация за едно от задържаните лица при мащабната операция на ГДБОП в София, Тетевен и Сливен, при която бяха арестувани четирима души, предава Глас нюз бг.

Става дума за престъпна група за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Набирани са жертви от мъжки пол, които са проституирали в различни държави.

Оказа се, че това е Ахмед Мюмюн Али, който е познат в гей средите с псевдонима Каролина. Преди около 10 години той основава Национална агенция за модели, която набираше деца за фотосесии, а като хонорар им заплащаше 349 лева. При отказ родителите на децата е трябвало да заплатят неустойка в размер на 2000 лв.

Тогава след разкритие на bTV от агенцията за модели заплашиха Марияна Векилска със заливане с киселина. По онова време до присъда не се стига. Ахмед Али само е задържан за 24 часа.

Очевидно е че той, макар и в сянка, продължава с пълни сили да ръководи създадената от него машина за набиране на модели до ден днешен.

Както стана ясно, задържаните днес сводници набирали момчета и млади мъже между 14 и 24 г., предимно спортисти от школи по борба и с нисък социален статус.

Най-често това ставало чрез социалните мрежи и с обещания за високи възнаграждения. Тези, които проявявали интерес, били канени в луксозно жилище и заснемани във видеоклипове с порнографско съдържание.

Ахмед Али имал и по-специфични привличания към някои от „бъдещите“ модели за ескорт и лично правел подробно интервю на четири очи с младежи в офиса си или директно го канил в скъпарския си имот.

Ахмед назначавал младите момчета „на работа“ фиктивно и им плащал осигуровките. Често вкарвал момчетата в заблуда и не им давал парите, които самите те са си изработили, докато са в леглото на някой чичко-паричко. Когато някое от момчетата, които са работили за Али, опита да си бие камшика и „дим да го няма“ от проституиращата схема, сводникът започвал да го изнудва с това, че ще публикува техни провокативни голи снимки.