Спор за врата завърши с 8 куршума – убиецът е бивш военен

Спор за врата завърши с 8 куршума – убиецът е бивш военен

41-годишен мъж е жертвата на убийството, извършено днес в София в близост до Женския пазар. Мъжът е застрелян пред очите на жената, с която е живее на семейни начала.

По информация на ТВМЕДИА починалият е пронизан с 8 куршума – един в главата, а останалите в корема и краката. 

„Имаха дългогодишна вражда, целият квартал го знае. Подавали са сигнали и жалби един срещу друг. Мъжът, който е стрелял е бивш военен. Последно е работил като шофьор на маршрутка“, разказаха наши източници.

Според съседи убиецът е бил агресивен и често правил скандали.

„Да, конфликтен е. Всеки във входа може да го потвръди“, допълниха съседи на жертвата. Убитият искал да допълнителна врата на входа, но стрелецът бил против. Вероятно това е станало причина и за стрелбата.

Градският прокурор на София Илиана Кирилова потвърди, че причина за убийството е спор за монтиране на допълнителна врата.

Под надзора на СГП започна разследване за умишлено убийство. Досъдебното производство по случая е започнало в условията на неотложност и се води в СДВР. На място незабавно са пристигнали градският прокурор на СГП заедно със заместник-градски прокурор, ръководещ отдел „Криминален“ на СГП. Предприети са незабавни действия за събиране и запазване на доказателства и за установяване на всички факти по случая.

 

СНИМКИ: БУЛФОТО