Симо Касабов пред съда: Хванах я във видео кол да прави разни неща

Симо Касабов пред съда: Хванах я във видео кол да прави разни неща

През сълзи бизнесменът Симо Касабов даде обяснения пред Пловдивския окръжен съд.

„Имахме прекрасно семейство 20 години. То беше всичко за мен.
„Всичко вървеше нормално – смях и обич. И изведнъж се прибирам на 14-и и хващам жена ми на видео чат с друг мъж да правят различни работи. Това е ставало месеци и дъщеря ми го е виждала.“

Докато произнасяше последната си дума, преди магистратите да определят мярката му за неотклонение, Касабов се разплака.
Той призна, че е поставил проследяващите устройства в телефоните на съпругата и двете си деца, но това било направено, за да знае всеки къде са другите.

Близки до семейството разказаха пред „24 часа“, че нещата не са еднозначни.

„Димитрия дружи с три приятелки, две от които разведени и една неомъжена. Четирите ходели заедно на дискотека, което отхвърля твърденията, че Симо Касабов е бил много ревнив.
При това лично той й разреши да си постави силиконов бюст и плати операцията за това“, поясниха приятели на Касабови. Те уточниха, че спуканото тъпанче на Димитрия не било отсега и не било причинено от съпруга й, а от неволно от сина й. Момчето неволно държало молив и без да иска, докато пишело, уболо майка си в ухото.

„От друга страна въпросният лекар, за когото прокуратурата твърди, че Димитрия е ходила при него с травми преди 4 години, е отрекъл това“, казаха близки на семейството.

Припомня инцидента от 14.12.2022 год.

http://127.0.0.1:8081/izrod-prebi-jena-si-s-tenis-raketa/

Абонирайте се за канала ни в YouTube