Черна статистика! 4 самоубийства на млади хора само за 1 седмица в Бургас

Черна статистика! 4 самоубийства на млади хора само за 1 седмица в Бургас

Четири самоубийства на млади хора само за една седмица в Бургас регистрират местните полицейски власти. ТВМЕДИА вчера ви съобщи за два от трагичните случаи. В основата на тежките решения е депресията, казват от полицията и съветват, ако имаме близки със странно и променено поведение, задължително да потърсим консултация с психиолог, терапевт или психиатър.

Морският град потъна в скръб, след като обичана учителка реши да сложи край на живота си. Тя е страдала от тежка депресия и оставя две деца сирачета. 

Малко след новината стана ясно, че още един млад човек е решил да посегне на живота си. 26-годишният Стоян Р. от жк „Изгрев“ се застреля в главата. Това се случи в стрелбищния комплекс в града.

На влизане в обекта давал вид на спокоен и уравновесен човек. По нищо не личало, че има проблеми. Впоследствие и за него криминалисти разкриха, че е страдал от тежка депресия. Близките му споделят пред полицията, че преди известно време станал неразговорлив, затворил се в себе си и дори изтрил всички свои профили от социалните мрежи.

На влизане в комплекса Стоян изглеждал весел и като човек, дошъл да постреля и разпусне. Запазил една от пистите и изстрелял около 50 патрона под наблюдението на опитен инструктор. Поискал още един пълнител и още щом инструкторът се обърнал, Стоян опрял пистолета в челото си и възпроизвел фаталния изстрел. Починал е на място за няколко минути. Видеозаписите са предадени на полицията, в тях не се установява нарушение и се вижда бруталното самоубийство на младия мъж.

Това е поредният млад мъж, който се самоубива в Бургас за последните седмици. Преди няколко дни край на живото си Иван К., след него се самоуби и Златин Д. от Меден рудник.