САМО В ТВМЕДИА: Трагедия! Убитият от Дупница Георги загубил жена си само преди 40 дни

САМО В ТВМЕДИА: Трагедия! Убитият от Дупница Георги загубил жена си само преди 40 дни

Убитият в Дупница от непълнолетни заради две банкноти по 100 лв. Георги е загубил жена си само преди 40 дена. Това съобщиха специално за ТВМЕДИА почернени приятели на семейството.

„Съпругата му още не е изстинала в гроба, сега и той! В какво общество живеем! Какви отрепки отглеждаме? Още нямат 18 години, а вече изпечени убийци! Умъртвили са Жоро по особено жесток начин. Не са се трогнали от гледката – бил е в локва кръв, обрали са го най-спокойно и са избягали. Искам тези изроди да изгният в затвора!“, разказа пред ТВМЕДИА близка на убитият тази нощ Георги.

ТВМЕДИА припомня, че убийството е станало в малките часове на нощта в двора на черквата „Св. Георги Победоносец“ в града. Лицата Генчо Атанасов и Васил Василев от Дупница видяли, че Георги си пазарува от магазинче за алкохол и цигари. Впечатление им направило, че мъжът има две банкноти по 100 лв. и решили да го оберат.

Причакали го до черквата и му нанесли зверски побой. Мъжът издъхнал в мъки, задавен от собствената си кръв. Мощен кръвоизвлив се е образувал след множество брутални удари в областта на главата. Тялото на починалия е намерено по очи и в локва кръв.

Криминалисти са задържали непълнолетните убийци.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ