САМО В ТВМЕДИА! Дъщерята на убития за 200 лв. Георги: Светът ми се срина!

САМО В ТВМЕДИА! Дъщерята на убития за 200 лв. Георги: Светът ми се срина!
Вики с татко на бала си…

Дъщерята на убития по особено жесток и мъчителен начин Георги от Дупница проговори. Виктория помоли хората да спрат да ровят в раните ѝ и да оставят полицията да си свърши работата.

„Моля ви, спрете… Още не съм преживяла загубата на мама, която си отиде преди по-малко от 40 дни“, казва съсипаната от мъка Вики от Дупница. Младата жена е майка на две дечица и в началото на април е погребала майка си, научи ТВМЕДИА от близки до почерненото семейство.
Вики е съкрушена след трагедията, която се случи в малките часове на Гергьовден. Тогава баща ѝ празнувал именния си ден и при едно от посещенията на магазинче за алкохол и цигари, неговите убиийци забелязали, че в портмонето си държи няколко банкноти от по 100 лв.
Решили да го причакат и ограбят. Това обаче се случило по брутален начин – пребили мъжа до смърт.
Той е намерен да лежи по очи и в локва кръв. Като най-вероятна причина за смъртта патоанатомите смятат вътрешен кръвоизлив. По главата на Георги е имало ужасяващи отоци, синини и кръвонасядания.
Един от убийците е непълнолетно лице, уточняват разследващите. Те са задържали двама за тежкото криминално престъпление. Хората в града са категорични, че убийците са роми. От полицията обаче не съобщават повече подробности.
Под ръководството на Окръжната прокуратура в Кюстендил се води разследване за извършено убийство.
Към настоящия момент е установено, че на 7 май в града, пред магазин за хранителни стоки в двора на черква „Св. Георги“, бил умъртвен 59-годишен мъж. В качеството на обвиняеми за убийството, извършено по особено мъчителен начин за убития и с особена жестокост, са привлечени двама души – на 35 и на 17 години. С постановление на наблюдаващия прокурор двамата са задържани за срок до 72 часа. Предстои изготвяне на искания до Окръжен съд – Кюстендил за вземане на постоянна мярка „задържане под стража“.