Прокуратурата: 17 секунди след сблъсъка Семерджиев бяга, 60 лица са разпитани

Прокуратурата: 17 секунди след сблъсъка Семерджиев бяга, 60 лица са разпитани

Развитие по разследването на катастрофата на столичния бул. „Черни връх“ преди месец, при която загинаха две млади жени.

Георги Семерджиев е бил сам в мощния си автомобил, смятат разследващите. Вече всички записи от камери са предадени на следователи. Назначените експертизи обаче още не са готови, предава БНТ.

Буквално 17 секунди след жестокия сблъсък Семерджиев излиза от автомобила си и се отдалечава от мястото на трагичния инцидент, добавят от телевизията.

По нищо не личи дори да се интересува какво е причинил. До момента, 35 дни след катастрофата, се оказва, че разпитаните свидетели са над 60.
Има обаче две жени. На записите от камерите се вижда, че малко след катастрофата те се приближават до автомобила, оглеждат и след това се отдалечават. Засега тяхната самоличност остава енигма.
Разследващите обаче имат предположения кои са тези жени, предава още БНТ.

Разследващите вече са успели да уточнят маршрута, по който се е движил автомобилът, управляван от Георги Семерджиев в часовете преди катастрофата. Записите от всички камери по това трасе вече са предоставени.