Преслава скърби за пребитата Мария

Преслава скърби за пребитата Мария

Преслава подкрепи колежката си Мария, като ѝ изпрати дузина сърца за кураж в социалните мрежи, видя ТВМЕДИА. Изпълнителката, която бе пребита от гаджето си Миро Дзвера си пусна сърцераздирателен пост в Инстаграм и за часове събра над 55 000 реакции. Солидарност показаха още Таня Боева Ася Капчикова, Ивайла Бакалова, Светлана Гущерова, Хриси Парова, Галя от „Сатен“, Лияна, Теди Цветкова, Галин, Анелия и Николета Лозанова.

„Благодаря ви! Обичам ви! Искам да ви радвам, да ви срещам и да се забавляваме заедно! Да правя красиви проекти и любими песни вече повече от 20г. за вас. Много неща са зад гърба ми с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!“, написа Отварачката.

Припомняме, че на 21 март Мирослав Соколов преби певицата в собственото си жилище в столичния кв „Лозенец“. 36-годишният мъж е криминално проявен. В миналото се е занимавал с лихварство, а към днешна дата има легален бизнес. Запознати твърдят, че е натрупал завидно благосъстояние. Към Мария бил ревнив и често ѝ искал обяснения за най-дребни неща. Във въпросната вечер пил повече и двамата се сдърпали. Съседи чули викове и молби за помощ. Певицата крещяла „Помощ, убиват ме!“.

„Искаш ли да те застрелям? Да ти пръсна мозъка и да се разплиска по стените“, казвал Соколов. 

„Добре съм. Благодаря ви! Когато съм готова ще говоря“, лаконично заяви Мария, потърсена за коментар по случая.

Близки до семейството твърдят, че това не е първият път, в който Миро Дзвера си позволява да упражнява физически и психически тормоз.