Пребиха жестоко полицай заради забележка за силен шум, бори се за живота си в болница

Пребиха жестоко полицай заради забележка за силен шум, бори се за живота си в болница

Полицай е бил пребит след  разпра заради шумен купон. Инцидентът е станал в събота вечерта в Пищигово. Служителят на МВР е с тежки травми и се бори за живота си, според източници на „Марица“. Мъжът е закаран в болница. В момента на побоя той не е бил на работа.

Информацията за случая засега е оскъдна. Знае се, че млад татко празнувал с приятели раждането на детето си в местно заведение, намиращо се в центъра на Пищигово. Веселбата им явно е подразнила някого и към 21,30 часа бил подаден сигнал на 112. Половин час по-късно на мястото пристигнала патрулка и прекъснала купона. Малко след това се появил и пребитият по-късно полицай с две кучета. Как и защо са станали пререканията, не е известно, но служителят бил нападнат, в резултат на което е получил тежки травми.
През целия ден вчера Пищигово е било блокирано от патрулки и жандармерия. Тече разследване по случая, но от полицията все още не са оповестили официално никаква информация.

Мъжът е откаран в болницата в Пазарджик, където станало ясно, че е униформен от пловдивската полиция. След това поради тежките наранявания е преместен в пловдивска болница. Той е оставен за лечение в ОАРИЛ (Отделение по анестезиология, реанимация и интензивно лечение) с тежка черепно-мозъчна травма и опасност за живота.