Поли на Джизъса става на 27

Поли на Джизъса става на 27
Добрите стари времена…

 

Поли Спасова, доскорошната благовена на вечния плейбой Благо Джизъса, днес навършва 27 години.

Това съобщи самата тя и публикува няколко снимки с приятели и вкусни торти, които да подсладят празника ѝ, видя зоркото око на ТВМЕДИА.

Милионерската щерка никога не е криела, че обича храната и никак не е фен на диетите, с които да се затормозява.
 
„Хапвам си на воля, не се ограничавам. За мен добрата храна е насладата в живота. Просто гледам да се движа много, обичам разходките в природата и вървя пеша обезателно по няколко километра на ден“, издава своята тайна за перфектна визия хубавицата от Велинград.

Няма и година от сватбата, а вече се подготвят документи за развода…


15-години по-големият от нея Благой Георгиев все още се снима в приключенското риалити „Сървайвър“. Навръх Великден Спасова съобщи, че е взела решение да се раздели с него и е въпрос на време да подаде документите за развод. Новината изненада мнозина, а някои дори предположиха, че е шега.

„Вярно е, да. За съжелание… вярно е. Все още не знам много подробности“, посочи лаконично и с неохота пред ТВМЕДИА Наско Лазаров, говорител и пиар на Благо Георгиев, потърсен от наш репортер за коментар по темата.

Последната съпруга на Джизъса така и не изтъква конкретни мотиви за крайното си решение, но най-вероятно скоро ще проговори кое точно я е огорчило в поведението на бившия футболист. Засега е ясно само, че няма трети човек помежду им. Най-вероятно се касае за разочарование. 

ТВМЕДИА припомня, че Георгиеви се венчаха преди няма и година във Велинград. В края на юни двамата си казаха заветното „Да“ пред закона и Бог, но очевидно пътищата им се разделят без време и Поли ще върне моминската си фамилия Спасова.

„Жалко, много ви харесвах като двойка. Подхождахте си някак! А ти си мила и добра!“, пишат развълнувани почитатели в социалките.

Поли винаги е казвала, че много харесва децата на Благо. Сега малчуганите ще ѝ липсват…