Откриха изчезналата Фанка заровена

Откриха изчезналата Фанка заровена

Изчезналата майка на две деца в Пловдивско е убита от мъжа си от ревност.
По информация на bTV той е направил пълни самопризнания. 

За последно тя е била видяна вчера сутринта, когато е тръгвала на работа.

На третия ден от мащабното издирване на полицаите от Раковски и криминалисти откриха тялото на младата майка, заровено в гараж на пустеещ двор. Още преди обед разследващи загатнаха, че нещата вървят към фатален край след повече от две денонощия издирване.

В имота, където е бил открит трупа на Фанка, не живее никой, казаха жители на Пъдарско. Те са потресени от убийството, причинено от ревност от страна на бившия й мъж. От година двамата с Фанка били разделени и той всячески я тормозел. Не можел да се примири, че го е оставила.

Младата жена има две деца – момче на 14 г. и момиче на 8. Тя тръгнала в петък призори за работа и оттогава следите й се губят. Фанка работела в Индустриалната зона в с. Стряма.

След постъпване на сигнала за изчезването й в РУ Раковски, цялото управление е вдигнато да я търси. В издирването се включват и криминалисти. Работили са по различни версии включително и по тази за бягство от страна на младата жена. Разпитани са близките й, с които е имала досег. След анализ на събраните факти полицаите от Раковски се насочват към изоставения гараж и там откриват безжизненото тяло. То е предадено на Съдебна медицина.

Според местните двамата с мъжа ѝ са били разделени за известно време, а в последствие се сдобрили, но не били в добри отношения и той много я е ревнувал. Мъжът живее с майка си. 28-годишната Фанка има две деца – на 8 и 14 години. Съседите ѝ я определят като добро момиче, пише TrafficNews.bg.

Близки и роднините на жената първи са започнали издирването, като са тръгнали по обичайния ѝ маршрут и открили превозното средство, с което се движела. До него са намерени личните и вещи, а дамската и чанта била захвърлена в близкия до пътя водоем.

Кметицата на село Пъдарско също изказа най-искрени съболезнования на семейството. „Никой човек не съжалява по насилствен начин да изгуби живота си“, допълни тя.

„В един период от време тя не живееше с него и беше в Пловдив и от известно време се премести тук с майка си. Какво да кажа за нея – много кротка и много възпитана жена. Днес една грижовна майка беше лишена от възможността да се грижи за децата. Такъв случай до сега не помня да е имало“, допълни още Мария Вълева.

Кметицата каза и че, мъжът не е бил конфликтен.

„Имали сме нормални отношения като съседи. До сега не са постъпвали оплаквания да е бил агресивен. И тя не е подавала сигнали до мен нито устно, нито писмено“, каза още Вълева