Намериха личната карта на Емил в дрехите на изплувалия труп

Намериха личната карта на Емил в дрехите на изплувалия труп

Намерена е личната карта на Емил Боев, който изчезна по време на фестивала Сурва в Перник преди 2 месеца. 

Припомняме, че снощи бе открито тяло на мъж край миньорския град. То е изплувало от езеро край кв. „Бела вода“. 

От полицията обявиха, че предстои да бъде извършена ДНК експертиза, за да се установи самоличността на намереното тяло и да стане ясно каква е причината за смъртта. 

Още снощи разследващите заявига, без да е доказано, че е възможно тялото да е на издирвания Емил Боев. Той изчезна преди повече от 2 месеца по време на кукерския фестивал Сурва. Тогава голяма част от гората в Перник беше претърсена, но без успех.

Докато не направят експертизите, не може да се каже със сигурност, че е трупът на Боев. След това ще бъде направена аутопсия, за да се разбере причината за смъртта. Роднините на 24-годишния мъж също ще бъдат извикани, за да го разпознаят.

ТВМЕДИА припомня, че майката на Емил бе обявила награда от 100 000 лв. за всеки, който има информация къде се намира синът ѝ. Само преди 2 дни тя съобщи, че е получила сигнал от жена, която твърди, че го е видяла дезориентиран в центъра на София. Този сигнал така и не се повтърди, а разследващите предположиха, че въпросната дама може лесно да се е объркала с някой, който визуално прилича на него.