Намериха мъртва изчезналата Елена

Намериха мъртва изчезналата Елена

Издирваната жена от Чепеларе Елена Паскова е открита мъртва в дере в Чепеларе. Това съобщи директорът полицита в Смолян, ст. комисар Костадин Пачеджиев.

„Тялото е намерено преди обяд в дере по средата на лифт-станцията на Чепеларе. Тялото е открито от планински спасител. Веднага към мястото се отправя група спасители, заедно с близък на жената, който я е разпознал“, уточни ст. комисар Пачеджиев.

Той допълни, че започват огледи на мястото и подчерта, че от самото изчезване насам всеки ден са търсили изчезналата възрастна жена.

„Колегите не са спирали да я търсят и всичко беше с цел да я намерят жива“, каза още шефът на полицията в Смолян.

Припомняме, че 77-годишната Елена Паскова от Чепеларе бе обявена за общодържавно издирване. Тя е излязла от дома си на 9 януари в 11.00 часа, за да си вземе пенсията и оттогава следите й се губят. От вторник насам ежедневно десетки полицаи, спасители, близки и доброволци заедно със следово куче участваха в издирването на жената.

„Изказваме дълбоки съболезнования на близките и семейството ѝ! Благодарим на всички институции и доброволци, които се включиха в издирването. Поклон!“, пишат от община Чепеларе в страницата си във Facebook.