Има криминален елемент в изчезването на Сашко

Има криминален елемент в изчезването на Сашко

Има криминална нотка в изчезването на 12-годишния Сашко от Перник. То не е стигнало само „до река, водоем, място със застояла вода, боклуци наоколо и заведение“. 

Също така съществува голяма вероятност момчето да се е удавило.

Това е тъжната прогноза на астроложката Йорданка Игнатова от Пазарджик, която се прочу покрай няколко знакови криминални случая с мистериозно изчезнали лица, убийства и други престъпления.

Както вчера ТВМЕДИА ви съобщи, според астрологическите изчисления на астроложката, най-вероятно за съжаление детето няма да се прибере вкъщи.

Потърсихме Игнатова за коментар с директния въпрос удавил ли е Сашко, на който тя отговори с „Най-вероятно – да“.

Междувременно от МВР категорично отричат да имат данни с детето да е извършено престъпление. Баща му е заявил на униформените, че неговата майка пътува към България. От известно време тя живее и работи в чужбина.

Близки до семейството казват, че детето е с добре развита физика, но е хиперактивен и често се е случвало да се губи за кратко.

Хора от Перник, дузина доброволци, полиция, планински спасители, полицейски кучета и термокамери са впрегнати в издирването на детето. Вече четвърто денонощие от него няма и следа. Мнозина се питат как и дали може да оцелее дете без храна и при ниски температури нощем.

Публикуваме хорарната карта и анализа на Йорданка Игнатова без редакторска намеса:

ОТ МОЯТА ПРАКТИКА ИЗЧЕЗНАЛИЯТ САШКО от ПЕРНИК

За целта се използва хорарната карта,която е създадена в ден и час при поставяне на въпросът. Тя е разделена на 12 части,които наричаме домове. Асцендента е в знака Стрелец и то в последните градуси,което означава,че и върхът на седми дом е в последните градуси. В случая детето е представено от седми дом с връх в последните градуси на знака Близнаци и имаме цял вписан знак и Луната в знака Рак вътре. Той има здравословни проблеми – Аутист в тежка форма и е хипер активен. Планетата Меркурий се намира в знака Скорпион и пети дом, изгорена от Слънцето. Локус Фортуна е в осми дом на картата и е диспозитор на Слънцето. Детето е в района на Перник. Но къде? В негов пети дом в знака на Скорпиона . Върховете на седми и 12 ти дом са в един и същи знак , вероятно се крие или избягва присъствието на хората. Меркурий в източната част на картата. Преобладава водният елемент , т.е. повечето планети са във водни знаци. Значи е близо до водоем, застояла вода, боклуци, пети дом и Локус фортуна в знака Лъв – в близост има заведение или място за развлечения, около или до. От астрологичните аспекти не се вижда детето да се върне вкъщи. Освен това в неговото изчезване има елемент на престъпна дейност / върховете на 12 и първи дом за детето са в един и същи знак/ . След като се отскубва от опеката на баща си нещата се развиват в нежеланата насока.