На вниманието на МВР! Докога Тошо Куката ще тормози хората? (ВИДЕО И СНИМКИ)

На вниманието на МВР! Докога Тошо Куката ще тормози хората? (ВИДЕО И СНИМКИ)

Набралият популярност Тошо Куката, изживяващ се като „екшън герой” от 90-те години за пореден път демонстрира скандално поведение в реалния живот и социалните мрежи.

За това сигнализираха читатели на колегите от TrafficNews. Те попаднали на клипче в мрежата и останали буквално безмълвни от видяното. 

От кадрите става ясно, че Куката гони младо момче и го стреля с пистолет. Най-вероятно пистолетът не е боен, а газов, но това по никакъв начин не отмива унижението и грубата проява. Видео бе качено лично от Куката, който сякаш се чувства длъжен да информира непрекъснато своите последователи как върви личния му живот на бандит.

„Този не е в ред. Държи се като мутра-инфлуенсър“, пишат в социалките.

Селфи с деца, които са му фенове и му подражават…

От грозното видео се вижда още как Куката, заедно с неговата махленска „банда” размятат пистолети, обиждат и гонят момчето в местност до Пловдив. Започват да стрелят, а момчето почва панически да бяга.

„Ти вече не си фактор, свиквай! Кажи последни думи, дай дупката на г*за, стреляй го тоя мръсник бе, ела тука бе”, се провиква Куката, стреляйки по момчето, което се опитва да се предпази и заляга.

 

Очевидно Тошо Куката е прекалил с гледането на крими сагата „Под прикритие“, тъй като всяка втора дума в речника му е взета от сериала на Димитър Митовски, който беше истински хит преди десетина година. „Ти вече не си фактор“ е култова реплика на Иво Андонов към Джаро, големият бос в „Под прикритие“.

 

 

 

Смущаващото е не, че Тошо Куката имитира бандитите, а че не спира да тормози хората в околията. Впечатление направи и един лъскав автомобил, който той е снимал за личния си инстаграм профил и в ТИК-ТОК. Скъпарският модел „Ауди“ вместо регистрационни номера има надпис „TOSHO KUKATA“.

С аверите се правят на герои от „Под прикритие“

 

„Интересно е с какво се занимава той и от къде печели толкова добре, при положение, че по цял ден блъска във фитнеса и се прави на нацепена батка“, питат се в социалните мрежи.

Други пък питат има ли чадър над Куката, оказван от баща му след дългогодишната практика на полицай, както и защо служителите на реда си затварят очите, докато тормози и унижава хора, според читатели – системно и от години.

 

Куката на море

 

Тошо Куката придоби популярност в социалните мрежи с образа на „лошо момче”, който демонстрира. Оказва се, че той има много последователи, които одобряват и се възхищават на подобен тип лица. Той има и снимки с деца, които се определят като негови фенове и последователи.

 

Нацепена батка