Млад шофьор помля 5 коли в София (ВИДЕО)

Млад шофьор помля 5 коли в София (ВИДЕО)

Столичанка разказва за сутрешна драма в кв. „Люлин“ 2. Тръгвайки във вторник за работа Кремена Щерева установява, че нейната кола е ударена.

В пост в социалните мрежи жената пише: „Локацията е „Люлин“. БМВ се удря в синята Тойота, след това натиска газ и се удря във форда (моята кола) и премества други 5 коли…“.

Как е успял да наниже толкова коли, с колко е карано там? Ужас, дивят се хората, а Владимир Пеев се чуди, защо шофьорите не ползват ръчната спирачка, виждайки, че са на път да сътворят поредното безумие на пътя.

Свидетели на удара твърдят, че полицията е реагирала мигновено, установила е водача – млад шофьор, които обяснил на униформените, че му прилошало зад волана.

Направен му е тест за алкохол, който обаче бил отрицателен. Водачът отказал да бъде отведен в болница, затова и голяма част от коментиращите настояват той да плати разноските по ремонта на ожулените автомобили.

За да разведри атмосферата Венцислав Борисов предлага: „Паркирането в София, трябва да става само след консултация с лицензиран ясновидец, като притежанието на книгата „Изкуството да паркираш“ е желателно“.