Кмет за пример! Станислав Владимиров вдигна Перник срещу хулиган побойник, син на прокурор

Кмет за пример! Станислав Владимиров вдигна Перник срещу хулиган побойник, син на прокурор
Треньорът Румен Андонов – пребит зверски, без никаква причина

Кметът на Перник Станислав Владимиров е готов да излезе на протест с перничани. Градоначалникът даде ултиматум на полицията и всички власти да се задействат срещу садизма на прокурорския син, който с брутална жестокост преби футболния треньор Румен Андонов. Мъжът бе откаран в „Пирогов“ в тежко състояние.
Хулиганът се казва Васил Михайлов и е дете на прокурор Бисер Михайлов. Всеизвестен е в града със своите агресивни прояви и лековато поведение. Оказва се, че има десетки хора, които има какво да разкажат за него, но се страхуват за здравето и живота си, казват в миньорския град.

Михайлов-младши бе задържан от полицията и впоследствие освободен, а прокурорите в града дадоха отвод, тъй като обвиняемият е син на техен колега.
В социалните мрежи се появиха десетки клипове на насилие от страна на Михайлов. Той винаги си води втори човек, който да заснема зверствата. Пред журналисти очаквано той отрече да е участник във видеата.

„Клиповете не са доказателство в съда, това може да е монтаж“, ехидно заяви прокурорският син.

Кметът Владимиров вече е поискал съдействие от главния прокурор Иван Гешев. Ето какво написа Владимиров във фейсбук:


Последните месеци и най-вече дни, град Перник е подложен на невиждан от десетилетия уличен тормоз от съмнителни лица. Тормоз, в който се пребиват деца и възрастни по най-жесток начин. Полицията бездейства. Перник се страхува.

Това е недопустимо!

Побойникът, прокурорски син

Призовамам органите на реда в близките няколко дни да предприемат СПЕШНИ мерки, в които да докажат на обществото, че Перник е безопасен град. Да убедят гражданите на Перник, че са защитени.

Ще поискам ПОМОЩ ОТВЪН, ако пернишката полиция не може или не иска да се справи с хора, които бият невинни граждани в Перник и не получават ответна реакция.

Ако органите на реда не се задействат светкавично, не покажат, че са на страната на хората, ще бъда ПРИНУДЕН ДА ИЗЛЯЗА НА ПРОТЕСТ, заедно с перничани, защото ние искаме да живеем в сигурен и спокоен град.

Откакто съм кмет на Перник положих доста усилия, за да се намали уличната престъпност. Камери има почти навсякъде из града. Но за няколко дни всичко може да се срути, ако полицията абдикира от задълженията си.

Искам перничани да знаят, че СЛЕДЯ ВСИЧКО! И няма да оставя града да бъде сплашван от мутри или деца, които си играят на мутри.

Перничани, БЪДЕТЕ В ГОТОВНОСТ, ако полицията не може да защити града ни, да го направим ние. Ако трябва ще излезем на улицата. И аз ще бъда НА ПЪРВИЯ РЕД С ВАС. Защото утре пострадал може да бъде вашето дете или родител.

Органите на реда са на ход. Успокойте перничани. Те не могат да спят спокойно! Няма да спя и аз!“, пише Владимиров.