Изрод преби жена си с тенис ракета

Изрод преби жена си с тенис ракета

Бизнесмен е пребил брутално съпругата си в Пловдив. Това съобщиха преди броени минути от районната прокуратура в града под тепетата.

Въпросният индивид е бил изключително ревнив. Затова е инсталирал подслушвателни устройства в мобилните телефони и такива за следене на местоположението – на жената и на децата.

Те многократно са били заключвани в дома им без тяхното съгласие. Имало е много пъти скандали и побои. Вчера около 23,00 часа мъжът се прибира и заварва жена си да говори по телефон, който той не е виждал и който няма поставено устройство за подслушване.

Тогава взима една тенис ракета и започва побой, вследствие на който пострадалата е с множество хематоми, скъсан далак, фрактури на две ребра спукано тъпанче. В момента тя е в тежко състояние, а лекари е оперират.

След побоя жената успява да избяга, а нейни приятелки я откарват до болницата. Там лекарят я познава, защото се оказва, че през 2018 година тя е била при него – пак с травми, като тогава завила, че е паднала по стълбите. Децата не са станали свидетели на вчерашния побой, уточни заместник районният прокурор Атанас Илиев.