Издирваният Георги Семерджиев има татиуран кръст на едната буза

Издирваният Георги Семерджиев има татиуран кръст на едната буза

Издирваният за жестоката катастрофа от снощи в София, при която на място загинаха две невинни млади жени, има отличителен белег, по който може да  бъде по-лесно разпознат.

От МВР апелират всеки, който види млад мъж със сини очи и татуиран кръст на едната буза на лицето, незабавно да подаде сигнал на 112 или във всяко полицейско управление в страната.

Анонимността е гарантирана!

TVMEDIA припомня, че 36-годишният Георги Семерджиев избяга от инцидента, който се разигра малко след 23:00 ч. на бул. „Черни връх“. С него е имало и жена, която също е заснета от камери да напуска мястото на произшествието.

Жертвите в кървавото меле са били случайно преминаващи на тротоара пешеходки.

Ударът е бил толкова силен и жесток, че части от телата на момичетата са намерени на метри от сблъсъка.

Междувременно спортната общност категорично се разграничи от Семерджиев.

В миналото той е бил юноша на „Левски“, а после играч на „Спортист Своге“. Приключил без време спортната си кариера и се отдал на „лесните пари“. Според хората, живущи на Герена, Семерджиев е известен в района дилър. Бил шеф на група за разпространение на хероин.

Самият той употребявал наркотици, разказват в квартала.

Разследващи се опасяват, че той ще се крие, докато изчисти тялото си от алкохол или евентуално поети наркотични субстанции.

Други пък се притесняват, че ще намери двама свидетели, които да кажат, че не е бил на мястото на катастрофата и не е карал той.

Очаквайте подробности!