И водолази търсят изчезналия Емил

И водолази търсят изчезналия Емил

Продължават активните оперативно-издирвателните действия по намирането на 25-годишния Емил Боев, съобщиха от Полицията в Перник.е

В търсенето му участват екипи на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) – Перник, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, водолази и членове на Клуба по делтапланеризъм в миньорския град.

Боев е видян за последно в петък срещу събота в 3 часа сутринта. Бил е на фестивала „Сурва“ заедно с приятели.

„Негов приятел казва, че Емил е тръгнал нанякъде. На следващия ден приятеля му го е чакал, но след като не се е появил, е съобщил, че е изчезнал“, разказва брат му Мартин Боев.

„Телефонът му е останал в колата. В него има документи и пари, доколкото знам. Колата е оставена отключена. Вече трети ден няма никакъв контакт с него. Никой не го е чувал. Доколкото знам не е имало спречкване между приятелите, но по някое време играта е загрубяла. Нещо много сериозно е разстроило Емил и не е бил на себе си“, каза Мартин.

Той добави, че Емил е имал неволи с приятелки. „Още на Коледа си говорихме цяла вечер. Тогава го видях, че нещо не е както трябва. Според мен е тръгнал нанякъде, за да си прочисти главата“, добави братът на Емил.

Последният път, когато Емил Боев се чува със семейството си е в петък следобед със своята майка. Тогава той знае, че няма да вземе телефона със себе си. Той ѝ казва да не се тревожи и, че ще ѝ звънне на другия ден. Обикаляме из целия Перник, включиха се и хора с дронове, добави Мартин Боев. Емил е облечен с камуфлажни дрехи и с по-дълга коса.