Ето го Ангел, който маструбира до детска градина (ВИДЕО И СНИМКИ)

Ето го Ангел, който маструбира до детска градина (ВИДЕО И СНИМКИ)

Ангел Тодоров – това е името на 31-годишния варненец, задържан за 24 часа след подаден от майки сигнал, че онанира в близост до детска градина.

От свои източници ТВМЕДИА научи, че въпросният млад мъж е женен.

След като смела майка засне с телефона си видео как той маструбира рано сутринта в автомобила си, паркиран до детската ясла, Ангел и жена му скоротечно са си изтрили профилите в социалната мрежа Фейсбук. ТВМЕДИА обаче се сдоби със снимки от друга платформа за споделяне на фотоси.

„Недопустимо е онова, което той прави. При това на отворен прозорец. Всяко дете може да види и да се травмира от гледката“, заяви Яница Касабова, която публикува видеото с непристойното поведение. Тя прикачи и снимка с номера на колата на Ангел.

Родители твъдят, че Ангел системно паркирал именно на това място сутрин в делничните дни. Събота и неделя, когато забавачката не работи, колата му не се забелязвала на улицата.

„Направи ми впечатление, че стои там, на отворен прозорец. Няколко поредни сутрини. Забелязах го, защото беше с маска и очила“, заяви друга майка, пожелала анонимост пред медията ни.

От полицията междувременно съобщиха, че Ангел не е криминално проявен.

„Не е конфликтна личност, нито е агресивен. Негови съученици дори твърдят, че той е бил добър човек. В училище е бил кротък и неконфликтен. Това неприлично поведение обаче не му е за първи път. И преди е забелязван да прави същото, само че до училище“, разказа специално за ТВМЕДИА запознат с казуса.

„Горката му жена! Сигурно от медиите ще научи какви ги върши съпругът ѝ!“, пишат в социалните мрежи потресени варненци.

Тодоров може да получи 2 години затвор или пробация, които могат да бъдат заменени с обществено порицание.