Дзвера системно маризил Отварачката

Дзвера системно маризил Отварачката

Мирослав Соколов по прякор Миро Дзвера често посягал на гаджето си – фолкпевицата Мария, научи ТВМЕДИА от свои източници. Тя обаче търпяла и не се решавала да прекрати отношенията си с него, въпреки физическия и психически тормоз. Преди дни стана ясно, че мъжът е задържан за домашно насилие, което упражнил върху пайнерката. 

Това се е случило на 21 март в огромния му апартамент в баровския кв. „Лозенец“ в София. След като подпийнал доволно те се спречкали. Съседи чули и двамата да крещят силно. Мария викала за помощ, а той я заплашвал, че ще я застреля, като „мозъкът ѝ ще се разлее по стените“.

Именно заради тези изречени думи в момента са му повдигнати обвнения и за заплаха за убийство.

Близки до разследването издадоха, че Соколов е криминално проявен. В миналото се е занимавал с лихварство, но в момента има легален бизнес. Дзвера не бил простосмъртен бандит, а натрупал завидно благосъстояние в последните няколко години. Мнозина смятат, че именно парите задържали Мария до него.

В миналото тя имаше връзка с друг милионер – Християн Гущеров, син на богаташа Добромир Гущеров. Тя обаче не успя да му роди дете и той я смени с друга изкусителка – Светлана, по прякор Гонзовица. Прозвището ѝ дойде преди повече от 10 години, когато стана ясно, че е била любовница на синята легенда Георги Иванов – Гонзо.

Мария има дете от първия си брак, който бързо приключи с развод. Запознати твърдят, че Отварачката е зарязала първи си мъж, защото бизнесът му фалирал и човекът останал без много средства, с които да угажда на миньончето.

„Добре съм. Все още не съм готова да говоря много, но съм добре. Благодаря ви“, бе лаконичният коментар на изпълнителката, потърсена за коментар по случая от репортер на Nova.

Вчера певицата изтри всички свои снимки със Соколов от социалните мрежи. На 36-годишния мъж ще му бъдат повдигнати няколко обвинения. В момента от прокуратурата не съобщават дали са доказали физически побой над Мария. Тя самата отказва да коментира подробности за въпросната нощ, когато виковете им се чували чак в съседната сграда.