Докога? Втора убита от мъжа си в рамките на седмица!

Докога? Втора убита от мъжа си в рамките на седмица!

59-годишна жена беше пребита до смърт във Врачанско. В 23 часа снощи е бил получен сигнал в полицията, че жена е открита мъртва в дома ѝ в село Искра. По лицето и ръцете на жертвата имало следи от насилие. Сигналът е подаден от брата на жената. На място е извършен оглед. Заподозрян е 63-годишният мъж, с когото жертвата живеела. Той е криминално проявен за престъпление против горски фонд. Мъжът обяснил пред полицаите, че е нанесъл побой над починалата. Иззет е биологичен материал. За случая е уведомен дежурен прокурор.

26-годишна жена е убита във варненското село Бозвелийско, стана ясно вчера. По случая е задържан 37-годишният ѝ съпруг. Сигналът за престъплението е получен в понеделник вечерта в Районното управление в Провадия. Пристигналите на място униформени намерили мъртва 26-годишната жена в дома ѝ.

Арестуваният е с множество криминални регистрации.

На 37-годишния мъж ще бъде повдигнато обвинение за убийство, извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, съобщи на брифинг говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров. Предстои бъде внесено искане за налагане на мярка за неотклонение на мъжа „задържане под стража“.

Извършен е оглед и по тялото на жената са констатирани множество травматични увреждания. Към момента няма данни за подавани сигнали за домашно насилие от жертвата.