Джигит без книжка помля четири коли

Джигит без книжка помля четири коли

Мъж шофьор помете четири автомобила през изминалата нощ в Русе.

Автомобилите били паркирани в централаната част на града, в близост до едни от най-посещаваните нощни заведения. За щастие, инциденът се разминал без пострадали, но материалните щети по колите са значителни.

Пристигнал е на място екип на полицията. По непотвърдена информация водачът се оказал без книжка, а автомобилът – чужда собственост. Свалени са му регистрационните табели.

“Колата се движеше в противоположна посока на движението. И в един определен момент я загубих, защото тя с доста силен форсаж замина нагоре. Там се спря и след малко със същия форсаж тръгна надолу, обаче на заден ход. Чуваха се удари, отначало не можах да разбера в какво се удря, а се оказа, че се удря в четири автомобила. Не знам какво щеше да стане ако беше нацелил някой от пешеходците, които бяха тук. От полицията сравнително бързо дойдоха. Шофьорът беше младо момче, оказа се малко неадекватен, употребил е алкохол и наркотици. Направиха му проби. Нямаше документи за правоуправление, а автомобилът се оказа, че не е негов. На негов приятел”, разказва Руслан Лозанов, свидетел.

От областната дирекция на МВР се очаква днес официална информация по случая.