Черна седмица – още един младеж се хвърли от „Аспаруховия“

Черна седмица – още един младеж се хвърли от „Аспаруховия“

Младо момче загина след като скочи от Аспаруховия мост във Варна. За трагичната вест съобщава “24 часа”, позовавайки се на потвърждение от пресслужбата на полицията в морския град.

ТВМЕДИА припомня, че това е втората жертва за тази седмица, след като в понеделник 27-годишен варненец се хвърли от парапета на моста.

Сигналът за втория случай е подаден вчера, минута след 19.00 часа

Момчето, което живеело във варненско село, се движило по моста в посока центъра на Варна. По показания на движещия се след него шофьор, младежът спрял изведнъж автомобила, излязъл и без да се замисли и минута се е хвърлил от моста.

Загинал на място след падане в сухата част под моста.

„Аспаруховия мост“ е предпочитана „арена на смъртта“ на хората, решили да сложат край на живота си. В понеделник тялото на друг младеж бе открито при последвалото претърсване на канала от катери на Гранична полиция и Морска администрация. В момента текат процесуално-следствени действия за изясняване на причините за инцидента. Самоличността вече е установена – момчето се казва Йордан.

През изминалите три месеца имаше няколко случая, в които полицията и случайни свидетели, успяха да предотвратят опитите на отчаяни хора да сложат край на живота си.