Анита Мейзер на легло, бори се за живота си

Анита Мейзер на легло, бори се за живота си
Мейзер лежа в затвора за убийство по непредпазливост – по време на забавления тя удуши със свински опашки гаджето си Николай Димов (40 г.)


Анита Желева, известна като Мисис България Анита Мейзер, се бори за живота си. Това стана ясно от нейна публикация в социалните мрежи, където тя моли за помощ близки, познати и приятели. Мейзер определя състоянието си като спешно и животозастрашаващо, тъй като спукан силиконов имплант я интоксикира и бавно трови цялото ѝ тяло.

Смуглата миска вече има поражения по някои органи, както и мозъка. Тя е настанена в американска клиника, а от там искат баснословни суми, с които тя не разполага. Между 15 и 20 000 долара струва подмяната на калпавите силикони с нови. Озадачени познати на Мейзер я питат защо директно не отстрани имплантите, на което тя отговаря „Защото ще увисна“. Други я питат защо не вземе самолет от Щатите до България, за да бъде оперирана тук по спешност и по Здравна каса. Тя обаче отвръща, че състоянието ѝ е тежко и не може да стане от леглото, камо ли да пътува толкова часове до родината си.
Трети пък с нескрита радост ѝ пишат, че Господ вижда всичко и на всеки раздава заслуженото.
„Умори един млад и здрав мъж, ето че Бог бави, но не забравя“, пишат злобари и припомнят историята отпреди няколко години, когато цяла Бълария настръхна от новината, че гаджето ѝ Николай е починал по време на секс. Мейзер смени няколко версии за случилото се, а опечалените близки на Димов и до днес кълнат Анита, задето затри млад и прав мъж. Последната версия, според която Мейзер получи и ефективна присъда – затвор, бе, че Николай сам е пожелал Анита Мейзер да го завърже здраво със свински опашки и да ги затяга постепенно, спирайки дишането му, тъй като това му харесвало и го възбуждало. Очевидно Димов е искал още и още пристягане, докато накрая се задушил.

 

Неведнъж в годините жени, които са уголемили бюста си със силикон, са се оплаквали от същите поражения на здравето и психиката си. В България дори създадоха асоциация за всички, пострадали след хирургически и естетически интервенции.

Въпросната „Пациенти на естетичната медицина“ е основана от българка, която в продължение на години се опитва да разбере къде се корени проблемът за влошеното здраве и психика, докато накрая мамолог не открива теч на единия имплант, сраснал с гърдата ѝ.

Нещо повече, силиконовите импланти могат да образуват и рак, който за щастие е доброкачествен, тъй като се капсулова. Туморът обаче задължително трябва да се отстрани, за да не дава разсейки. Ако имате импланти и имате определени симптоми първото нещо, което трябва щателно да изследвате е именно гърдите на скенер, съветват жени, преживели ужаса на Анита Мейзер.

Оплакванията могат да бъдат различни – от нервологични – постоянни болки в ставите, костите, главата, през психични – депресии, паник атаки, тревожно разстройство, гастрологични – непрекъснати болки в корема, повръщане, гадене, температура и отслабена имунна система в дългосрочен план.

 

 

Мейзер в компанията на Николай Димов, който почина само на 40 години, след като двамата практикували опасни игри в леглото със задушаване и пристягане на шията със свински опашки.


Ето какво написа Мейзер, ТВМЕДИА запазва оригиналния правопис:

На Великден стават чудеса. Моля се на Господ да отнесе моята молба за помощ към онези от вас, които чисто човешки ще се поставите на мое място и положение.
Това съобщение е за онези приятели , познати, фенове и последователи на които им пука за мен и моето изключително сериозно здравословно състояние в момента ,вследствие най вече на прословутия ми силикон ! На първо четене, лекарите свързват моето цялостно неразположение имено с това и ми казаха експресно да ги подменя с нови или ако реша да ги намаля защото съм в най лоша живо застрашаваща позиция и не може да се чака …
Намирам се в много деликатна ситуация и не исках да я споделям публично, но нямам никакъв друг избор. Всеки ден може да се окаже фатален и последен за мен…
След всевъзможни прегледи за притеснителното ми здравословно състояние се оказа, че на всичкото отгоре и десния ми имплант е спукан и трови – токсикира организма ми от неизвестно точно от кога време и вече положението е много сериозно, дори живота ми е застрашен и това ми го казаха лекарите!
Чувствам се много зле не само физически, но и психически съм в положение в което осъзнавам , че немога да се справя финансово с тази ситуация сама. Имам застраховка която не покрива подобна интервенция , немога по никакъв начин да взема какъвто и да е кредит .. и трябва да се плати в кеш, money order и може би с карта напред, но не приемат чекове!
Няма изплащане , няма друга опция в моя случай!!!! – казвам го защото всичко вече съм направила и проверила .Затова се обръщам с надежда да получа помощ от онези от вас приятели,които искрено и от сърце ми съчувствате .
Приятели, Имам спешна нужда от вашата финансова помощ , казвам го открито защото сега ми се налага за голямо съжаление.
Знам, че е трудно да си представите , че нямам налични средства, но истината е че дори немога да депозирам $2000 с която да запазя час за операция, а разликата от $12800 трябва да се плати веднага след като ми се даде ден и час. Общата сума от която имам спешна нужда е $14.800
Незнам и как ще се справя с всички други разходи докато се възстановя, защото няма да мога да правя нищо в Instagram ,Facebook или да работя където и да е!
Господ знае и кой ще се грижи за мен поне първите дни докато съм на легло.
Не е тайна за никой , че живея сама с моето кученце Тита.
Много съм притеснена от положението в което се намирам и реших да потърся вашата подкрепа.Нямам никакво време за чакане , но го правя защото нямам друг избор за момента и може да си отида от този свят неразбрана от хора ,които незнаят какъв риск е да се стои със спукан силикон който токсикира всички органи от неизвестно време ,плюс мозъка и костите. Имам други здравословни последствия за които ще се погрижа веднага след като се възстановя от операцията ,защото ако реша да махна само силикона и ги намаля до толкова колкото са моите , цената е $ 18.900 , а третата опция е над $35000 …
Прилагам всякакви документи на снимки. Ако решите да ми помогнете и искате още информация, ще ви я дам цялата от всевъзможни прегледи на лични , защото са много страници и няколко диска със скенери, 3D мамограм, ултрасаунд и т.н
На 11/03/2023 бях в спешен кабинет , но нищо не казах публично ,защото пак си ударих главата , беше ми много лошо, всичко пак ме болеше и ми правиха скенер. Много ми прилоша и спрях да си почина на един частен паркинг и разтревожени менажерите са се обадили на полиция, а те от своя страна докараха линейка и ме натикаха насила в нея,но това е друга история с продължение …
На 4/4/23 бях пак в спешен кабинет във Флорида,с неописуеми болки в гърдите, гърба , световъртеж, болки в корема, бъбреци и още и още където слава на Бог установиха че имам – ruptured silicone, макар че са го описали – сейлин !
Токсикацията от силикона уврежда и мозъка и явно от това все съм дисбалансирана. Уж съм щяла да се оправя като махна спукания . Искрено вярвам в това.
Всеки долар е в плюс и ако събера цялата сума веднага ще ме оперират , ако не Господ да ми е на помощ 🙏Всеки ден е фатален от тук нататък за мен .
Моля от цялата си душа за вашето съдействие по най бързия начин ,ако искате да ми спасите живота. Колкото и да се срамувам да споделя състоянието в което попаднах, разбрах че нямам никакво друго решение . Моля медиите за първи път за помощ, а не да използват случилото се с мен за поредна сензация и подигравка 🙏
Искрено се надявам да разбирате сложността на моята ситуация. Срамувам се да призная , че всъщност вярвате или не докато пътувах из Флорида спях при приятели или в колата и получавах ваучери за храна итн от разни заведения и бизнеси с които правих бартер срещу реклама в Instagram,а те ме храниха и поиха както се казва безплатно. Ще говоря за това подробно някой ден ако оживея …
Живот който не всеки ще разбере и може да го живее, но е една различна човешка съдба ,избор или наложителен начин на живот…Моята психика е силна, но в това положение тя неможе да ми помогне ,защото става въпрос за пари които психиката ми неможе да “произведе”.
Вярвам, че Господ чете написаното и ще казаното от мен ще се види, чуе и отреагира от онези от вас, които искате и вярвате в моето реално здравословно и финансово положение. Вярвам, че Господ ще направи своето чудо чрез вас и че има хора ,които могат и сърдечно по най бързия начин ще ми помогнат да преодолея този кошмар на време.
Всеки ден може да е фатален.Опитвам се да се боря с отровата и токсикацията в организма и мозъка с активен въглен,незнам кво друго да правя докато събера необходимата сума ,но всичко ми гори отвътре като огън, а болката е вече неописуема. Лекарите които установиха това във Флорида ми казаха ,че е живото опасно състояние пред приятелката ми която ме заведе там и ми казаха да побързам до дни да махна имплантите . Е.. как да стане…
Всички останали прегледи по повод това ги довърших тук и се потвърди казаното от Спешна болница във Флорида . Безкрайно съм им благодарна, защото ходя постояно на прегледи в Лас Вегас за този силикон и добре че те установиха това, иначе щях да си отида без никой да знае от какво!
Приятели, Няма как да запазя час за операция без да имам цялата сума, няма дори смисъл и не намирам друг начин. Стоейки и плачейки в къщи няма да се справя с тази ситуация. Аз съм много здрав човек по принцип и се оказа , че най вероятно всички проблеми ,които имам в последно време са от токсикацията ,която ме трови и разяжда всичко отвътре. Моля за разбиране и вашата спешна помощ . От срам да потърся помощ …в истинския смисъл на думата ще умра …
Моля ви за вашата неотложна финансова помощ , всеки долар ще е от голяма помощ
Предварително ви благодаря…
С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ви .
Бъдете Благословени!