Изчезналият Александър Алтънбашев е мъртъв, твърди известната астроложка Йорданка Игнатова

Изчезналият Александър Алтънбашев е мъртъв, твърди известната астроложка Йорданка Игнатова
Йорданка Игнатова

„Изчезналият IT специалист Александър Алтънбашев вече не е между живите. Той не е избягал извън България, а се намира на Северозапад. Тялото да се търси в хълмиста местност, където има изгорена земя, близо до борове“. Това заяви известната астроложка от Пазарджик Йорданка Игнатова ексклузивно пред ТВМЕДИА.

Потърсихме Игнатова, която досега е познавала развоя на събитията при доста криминални и заплетени случаи.

Последната ѝ астрологична прогноза също се оказа вярна – два дни преди да бъде намерено тялото на убитата бизнесдама Алена Щерк, Игнатова публикува хорарна карта с твърдението, че жената е убита не толкова от ревност, колкото заради пари.

ТВМЕДИА потърси Игнатова за коментар относно изчезналия на 23 май криптотъгровец Александър Алтънбашев. От него до днес няма ни вест, ни кост. Мнозина почват да се съмняват, че с него се е случило най-лошото. Криминалистите разследват отвличане, но досега откуп за него не е поискан. Ето какво пише Игнатова в част от прогнозата си:

„Отново в 15,04 ч на 04-06-2022 г ми е зададен въпрос дали Александър е още жив. От създадената карта е видно, че той вече не е между живите. Хорарната карта е с асцендент Везни с управител планетата Венера, която е в осми дом на картата / парите и смъртта / и е в напрегнат аспект с Луната, консификатор на изчезналият мъж. Вероятно не са могли да вземат всичко или необходимото, за което е отвлечен, а Луната е в опозиция на четвърти дом на картата / края на нещата/ така, че смъртта е сигурна. Освен това и Плутон в четърти дом ще направи аспект с Марс, който е управител на Александър и негов осми дом- като този напрегнат аспект води също до смърт. Похитителите явно са негови клиенти, но има и негов приятел или познат замесен в цялата работа. Той не е в чужбина, а е в България някъде на запад. Ако не бъде открит до 20 дни, то може да се проточи с месеци или до година и половина. Някой може да проговори или този, който го е извикал на среща ,за да го подмами ще доведе до необходимата следа, ако не изчезне и той. Да се търси на запад, хълмиста местност, изгорена земя , близо до борове, около 20 км.

Изчезналия Александър с гаджето си

ТВМЕДИА припомня, че изчезналият Алтънбашев се занимава с трейдърство (тъговия с криптовалути) от години. Последно време обаче забогатял значително от тази си дейност. Пред познати се похвалил, че само за година бил на печалба с 6 млн. евро. 37-годишният Алтънбашев си купил къща в Дубай за 3 млн. евро и вила в Гърция за 2,5 млн. евро. След осъществяването на сделките за покупките на лъскавите имоти той дори вдигнал шумно парти в столично заведение. На купона присъствали поне 60 човека.

Пред криминалисти сестра му Теодора признала, че брат ѝ не криел, че води охолен начин на живот. Обичал моторите и високите скорости, както и да пътува по света. Тя обаче била категорична, че истински приятели нямал, в действителност бил доста затворен тип човек.

Мистерия остава кой му е звъннал за въпросната среща, след която той изчезва безследно. Близките му смятат, че в деня на изчезването си той се държал странно. Сестра му Теодора дори казва, че в гласа му долавяла нотки на притеснение.

Тя видяла и мъж с шарена каска от мотор на главата, който отключва апартамента на брат ѝ. Непознатият трескаво търсил нещо вътре и запитан какво прави ѝ отговорил „да бягаш“. Секунди след това мъжът избягал. Теодора е категорична, че ключ от апартамента на Александър имал само той.

През последните няколко дни нито от прокуратурата, нито от полицията са давали каквито и да било сведения по казуса. Последно съобщиха, че е разпитан стария крими герой Ивайло Борисов – Иво Ториното. Името му в миналото е свързвано с и други отвличания. Пред разследващите той заявил, че няма общо с изчезването на Александър. Били приятели и имали общи интереси в областта на трейдърството.

 

Вижте целия астрологичен анализ на Йорданка Игнатова без редакторска намеса: 

ОТ МОЯТА ПРАКТИКА. ВЪПРОС:

Къде е Алекасндър Алтънбашев, жив ли е?

ОТГОВОР:

Алтънбашев в Африка

Въпросът е зададен на 24 ти Май 2022 година в 19,44 ч. За тази цел е използвана хорарната астрология. Питащият е представен от асцендента, а Александър е от 7-ми дом – знака Телец с управител планетата Венера и Слънце с ретрограден Меркурий в този дом. Пренареждаме домовете, като седми става първи ,защото той представлява Александър. Вижда се , че върховете на първи и 12-ти домове са в един и същи знак- Телец. Това означава, че Александър някъде се укрива или е в неизвестност. Неговият осми дом е в знака Стрелец с управител Юпитер – няма аспекти между Юпитер и Венера, както Слънце и Меркурий . Това насочва, че търсеният Алътнбашев е в опасност. Той е IT специалист и се занимава с криптовалута. Меркурий управлява неговият втори дом, който е осми на неговите клиенти . Явно има много пострадали напоследък от неговата дейност и са загубили пари, но той за сметка на това е спечелил. Неговите клиенти са негов седми дом – Скорпион, като Плутон формира с Венера напрегнат аспект.

Явно много клиенти са изгубили средства, ако може така да се каже. Изчезването му е внезапно поради стекли се непредвидени за в момента обстоятелства. Но целта му е да напусне България, да премине Гърция и след това в Дубай / АОЕ /. Плановете му са били да напусне България,но не в този момент, който е провокиран от внезапни обстоятелства и проблеми с клиенти.

В момента явно е в нечий плен и живота му е в опасност, ако не се осъществят съответните искания . Планетата Венера е в негов 11 ти дом, а Луната и Марс в негов десети. Явно е отивал на неотложна среща, но може би непредвидена и провокативна. Ретрограден Меркурий в неговият дом, означава че има пари в домът си и или важна финансова информация .

Всичко е свързано с финансии. Вероятно е някъде в посока Северо Запад , хълмисто безплодно място в изоставена пристройка . Или ще искат от него пари и да напусне окончателно България или ще бъде ликвидиран. Животът му е в опасност, но в скоро време ще има информация както за него ,така и за похитителите.

Отново в 15,04 ч на 04-06-2022 г ми е зададен въпросът дали Александър е още жив. От създадената карта е видно, че той вече не е между живите. Хорарната карта е с асцендент Везни с управител планетата Венера, която е в осми дом на картата / парите и смъртта / и е в напрегнат аспект с Луната, консификатор на изчезналият мъж. Вероятно не са могли да вземат всичко или необходимото ,за което е отвлечен, а Луната е в опозиция на четвърти дом на картата / края на нещата/ така, че смъртта е сигурна. Освен това и Плутон в четърти дом ще направи аспект с Марс, който е управител на Александър и негов осми дом- като този напрегнат аспект води също до смърт.

Похитителите явно са негови клиенти, но има и негов приятел или познат замесен в цялата работа. Той не е в чужбина, а е в България някъде на запад. Ако не бъде открит до 20 дни, то може да се проточи с месеци или до година и половина. Някой може да проговори или този,който го е извикал на среща за да го подмами ще доведе до необходимата следа, ако не изчезне и той. Да се търси на запад , хълмиста местност, изгорена земя , близо до борове, около 20 км.