Актрисата Яна Маринова обяви 1000 лв. награда за изгубена вещ

Актрисата Яна Маринова обяви 1000 лв. награда за изгубена вещ

Актрисата Яна Маринова обяви награда от 1000 лв. за загубен куфар. Това се е случило вчера край парка „Заимов“ в столицата.

По думите на Маринова вещите в него са приблизително за толкова пари, не може да се снабди отново с конкретно същите, които за нея имат сантиментална стойност. Ето какво каза Маринова:

„Хора, давам 1 000 лв. обезщетение за изгубена вещ. Много ще ми помогнете, ако пре-споделите публикацията ми. Вчера, около 22ч. на ул. Сан Стефано, близо до пресечката с бул. Янко Сакъзов съм зарязала на улицата малко, кафяво пътно куфарче на колела с личен багаж.
Ако някой го е намерил, вещите вътре са ми много важни и са приблизително на стойност 1 000лв, но трудно ще си намеря същите. Ако някой го е намерил и реши да ми го върне срещу обезщетение ще съм много, много благодарна и ще запазя пълна анонимност. Единият вариант е да ми пишете на лично съобщение тук или да оставите някакъв начин за връзка с Вас на касата на City Mark Art Center – Сити Марк Център за Изкуство (бивше кино Левски на бул. Янко Сакъзов), където вчера имахме представление и аз ще Ви потърся.
Псп: Зная, че звучи странно, но този път наистина имам нужда от помощ и реших да рискувам с този пост, защото ако имам късмет ще си спестя адски много работа, а друг човек няма да изгуби от това, че е имал късмет да си намери забравени неща на улицата.