24-годишна загина в катастрофа, остави бебе на 4 месеца

24-годишна загина в катастрофа, остави бебе на 4 месеца

24-годишната млада жена, която загина днес на пътя между Клисура и Розино, оставя сираче на 4 месеца.

Момичето, което близки и приятели наричат Шуки, е от град Пирдоп.

През септември 2021 г. се сгодява за млад мъж от карловското село Розино и заживява с него. Семейството има малко бебе, което според профила и в социалните мрежи вчера е навършило 4 месеца.

Проверка на ТВМЕДИА показа, че последният ѝ пост в социалната мрежа е преди по-малко от 24 часа. Младата майка е публикувала снимка във фейсбук на детенцето си, което повече никога няма да види мама.

И в Пирдоп, и в Розино, хората потънаха в скръб от новината днес.

Разказват колко красива е била Шуки и всички скърбят за нея.

Местни от Розино споделиха, че преди години са работили заедно със семейството на Шуки в завод в родния ѝ град. Описват ги като много добри и отзивчиви. Сега бащата имал дюнерджийница в Пирдоп.

Шуки била единствено дете на родителите си. По непотвърдена информация тя се е прибирала от Пирдоп към Розино, карала е бързо, времето е било дъждовно и при изпреварване е изгубила контрол над волана. Последвал е и фаталният удар в дърво.

След това лекият автомобил „Мини купър“ е продължил да се движи. Младата майка е загинала на място. Катастрофата е била толкова тежка, че е разкъсала тялото ѝ и част от него е било на пътя.