Софка: Не ме обиждайте, не разбирам от политика

Софка: Не ме обиждайте, не разбирам от политика

Една снимка, направена на летище в Германия, разбуни духовете в политическите и в чалга средите. Софи Маринова реши си направи фотос с Кирил Петков и колегата ѝ Ицо Хазарта, който се пренесе от музикалната на политическата сцена в Народното събрание като депутат.

„Ужас, снимала си се с най-противните! Срамота!“, веднаха я оплюха нейни фенове.

„Хора, не разбирам нищо от политика! Преди да ме обиждате четете какво съм написала!“, засегна се изпълнителката на вечния чалга хит „Стари рани“. Обидената Софка недоумява защо отнесе толкова подигравки и хейт, след като в описанието на снимките бе написала, че срещата им е абсолютно случайна и не е политическа агитация преди изборите, които са след по-малко от седмица.

„Скъпи приятели, след поредното ми участие в чужбина на летището имах много приятна среща.Не разбирам от политика,но срещата ми с Ицо Хазарта и Кирил Петков беше приятна изненада“, уточни Маринова, но дори това не помогна и не спря разгневените ѝ почитатели да изсипят дузина омраза по адрес на Христо Петров-Хазарта и Петков.

„Софи, ти си най-истинската и най-голямата! Не се връзвай на хейтърите! Музиката няма общо с политиката. Аз съм впечатлен от новите ти зъби. Къде ги направи и кога? Стоят ти много добре! Поздравления“, пише Иво Анастасов под поста ѝ.