Новата на Джизъса: Няма да му простя, ако кръшка

Новата на Джизъса: Няма да му простя, ако кръшка
На сватбата в хотела на жена си

 

Полина Спасова, новата официална пред закона и Бог жена на Благо Джизъса, направи лек намек преди плейбоят да отлети за снимките на Сървайвър 7.

Запитана в социалката Инстаграм – би ли простила изневяра, Поли отсича с категоричност – не! „Никога“, написа изкусителната брюнетка.

Това донякъде си е предупреждение към греховния Благо, който стегна куфари и замина за приключенското риалити, в което със сигурност ще има нарочни изкушения, на които, както знаем – той трудно устоява.

Георгиева е известен освен със спортните си възможности, така и с това, че досега сменяше жените си като носни кърпички. Вече обаче не е на 20 и всички се надяват да е улегнал. Родителите му най-много стискат палци милионерската велинградска щерка Спасова да е последната му муза. Майка му също Румяна също се е заканила да спре да говори с него, ако след Полито ѝ доведе поредната снаха.

Джизъса има 4 деца за своите 41 години. От три жени – гимнастичката Христина Витанова го дари със син и дъщеря, рускинята Есмер му роди момченце Елай, а плеймейтката Златка Райкова го направи татко на Благойчо-Младши.

Засега с Поли не мислят за деца, но рано или късно и нейният биологичен часовник ще затиктака и вероятно тя също ще поиска да бъде майка на петото и шестото му дете.

Междувременно продуцентите на Сървайвър уж случайно са подбрали в кастинга и ММА боецът Георги Валентинов. Двамата с Благо бяха неразделни приятели. По това време силовакът бе гадже със Златка, която му изневеряваше най-нагло с Джизъса. Валентинов ги хвана и беше повече от погнусен.

„И този ще ми се прави на приятел? Пълен палячо. Дори не бих го ударил, ако го видя. Това е все едно да посегна на жена“, изгаври се мускулестият мъжага неотдавна в ефира на телевизионно предаване.

Дали между тях ще лумнат искри в Сървайвър – предстои да разберем…