Мария Бакалова си хвана нашенско гадже

Мария Бакалова си хвана нашенско гадже

По-добро от българското нема, е казал шопът. Актрисата Мария Бакалова също вярва в тази поговорка. Апетитната блондинка и най-известна наша актриса в Америка, си постна прелюбопитни кадри навръх Деня на влюбените. 

С букет червени рози и селфи със сина на Мария Гроздева – Валери Григоров.

Якият младок нашумя покрай „Игри на волята“ и бързо стана любимец, особено на дамската част от аудиторията.

Мускулестият Валерко обича показността и често се снима във фитнеса, но е факт, че до вчера си трайкаше коя жена е до него. 
Е, с това признание направо изби рибата. За Бакалова със сигурност му завиждат дузина българи, а и не само.

Мария стана особено популярна в Щатите, след като я номинираха за „Оскар“. Реално тя е първата българка, номинирана за „Оскар“, а номинацията ѝ бе в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля.

Американската Академия за кинематографично изкуство и наука номинира нашето момиче за изпълнението ѝ в „Борат 2“, където актрисата играе ролята на Тутар – дъщерята на Борат. За златната статуетка българката се съревновава с Глен Клоуз („Елегия Хилбили“, Hillbilly Elegy), Оливия Коулман за („Бащата“, The Father), Аманда Сайфред за („Манк“ Mank) и Юн Ю-джун  за „Минари“.

И така, от снимката, която си пусна Валери, става ясно, че двамата са били на разходка, най-вероятно в Солун, защото звездата снима нов филм там.