Ивана скърби за баща си

Ивана скърби за баща си

„Преди една година на този ден си отиде баща ми- Тодор Калудов! Татко, знам- животът трябва да продължи, но не знаех, че липсата ти, може да носи толкова тишина, убийствена тишина…Няма я музиката в Айтос, няма акордеони, няма ги майтапите ти! Благодаря, че точно ти беше моят баща! Гордея се с теб! Светъл да е пътят ти“ .

Това сподели звездата на „Пайнер“ в деня на годишнината от кончината на своя баща.

Тодор Калудов бил познат като добряк, веселяк и голям майтапчия.

Никога не се оплаквал от здравословни проблеми. Радвал се на живота и дори забравил, че преди 30 години претърпял сърдечна операция.

След което лекарите му предписали лечение с хапчета и в никакъв случай да не натоварва „моторчето“ на тялото.

Той обещал да спазва съветите им и с удоволствие се прибрал в дома си.

Дни преди да си отиде, пил студена бира. Като се събудил, гласът му бил изчезнал. Решил, че е от студеното и че след ден-два ще се оправи. Минали цели 3 дни, но нищо не се случвало.

Гърлото го боляло и едва намирал сили да общува с близките си. Семейството решило, че трябва да го види лекар и да му бъде направен за всеки случай и PCR тест.

Резултатът се оказал положителен и бащата на певицата бил настанен в болницата в Айтос. Докато Ивана и майка ѝ решавали дали да го местят в Пловдив и къде ще е най-добре лекуван, популярният акордеонист издъхнал.