Трагедия! Кристина от Старосел намерена с 10 пробони рани

Трагедия! Кристина от Старосел намерена с 10 пробони рани

Кристиана Делякова е името на майката, намерена мъртва в Старосел. По тялото й криминалистите открили 10 пободни и прорезни рани. Разследващите работят по две основни версии – убийство и самоубийство.

Както ТВМЕДИА вчера съобщи, вече е задържан мъжът, с който младата жена е живеела на семейни начала и от който има дете. Засега неговото алиби е, че той е бил на бензиностанция по време на трагедията. Емил е родом от Зелениково, а Кристиана от Карлово. Преди десетина години се преместили да живеят в Старосел.
Трупът на майката беше открит вчера в жилището на семейството след подаден сигнал. По тялото на 26-годишната е имало прободни и порезни рани, съобщиха по-рано днес от прокуратурата. В момента се изясняват всички факти и обстоятелства около настъпването на смъртта на жената.

Според съседи, Емил е работил в строителството, а Криси гледала момиченцето им. В селото са потресени от зверството. Двамата живеели заедно на семейни начала и за момента мъжът й е обвинен за убийството. Той е задържан от полицията, като текат активни процесуални и следствени действия за изясняване на причините за смъртта ѝ. Тялото веднага е откарано в Съдебна медицина за аутопсия.

Хората от селото признаха, че двамата са имали проблеми и младата жена не малко пъти се е оплаквала, че е тормозена от мъжа си.
Според тях обаче не е изключено и да става въпрос за самоубийство, тъй като някои твърдят, че мъжът се е намирал на бензиностанция по време на инцидента.

Според други версии пък Криси е приемала медикаменти, заради медицинска диагноза. Според хора от селото жената последно е била видяна да отива в съседния двор на къща, която наскоро семейството също закупило. Там тя казала, че отива, за да нахрани кучето.

Приятели на Емил го определиха като добро момче, с който никога не са имали проблеми, но не се знае дали нещо не му е избило.

„В събота бяхме заедно, беше в добро настроение“, споделиха те.