Изтече ново потресаващо видео на побой с прокурорския син от Перник

Изтече ново потресаващо видео на побой с прокурорския син от Перник

Ново видео с побойника от Перник – прокурорския син Васил Михайлов смути потребителите в социалните мрежи. За да не бъде изтрит клипа неговият автор реши да го качи в платформата Тик-Ток. (ВИЖ КЛИПА ТУК)


Във видеото се вижда как младежът рита мъж, паднал на земята. Не знае има ли причина за агресията, или това е просто поредната невинна жертва на Михайлов. Ритниците са брутално силни и точни. Въпреки молбите на потърпевшия да спре, това не трогва по никакъв начин побойника.

Няколко станаха вече заснетите видеоматериали с негово участие. Говори се, че въпросният Васил често си викал второ лице, което да заснема зверствата. Това му доставяло допълнително удоволствие. В Перник са категорични, че синът на прокурор Бисер Михайлов има психически проблеми, агресивен е и трябва да бъде в затвора. Той проявява изключителна жестокост и садизъм към абсолютно невинни и дори непознати хора по улиците в града.

ТВМЕДИА научи, че от МВР търсят потърпевшия мъж от клипа. Най-вероятно властите искат да привлекат пореден потърпевш към образуваното вече дело срещу агресора. Междувременно в града искат дисциплинарно уволнение и съд за баща му, ако се докаже, че полицията и прокуратурата в миньорския град умишлено са потулвали случаите на насилие заради позицията на баща му в прокуратурата. Припомняме, че Бисер Михайлов е зам.-окръжен прокурор на Перник.

Други пък са на мнение, че моментално министърът на спорта трябва да отнеме спортните права на побойника. Васил има афинитет именно към бойните спортове. От Спортен клуб „Боец“ Перник обаче веднага побързаха да се разграничат от него. Ето какво написа шефът на клуба Венелин Анков:
Васил Михайлов, никога не е бил състезател на спортен клуб по Кикбокс и Муай Тай „Боец“-Перник, никога не бил картотекиран, не е играл под флага на нашия спортен клуб и не е тренирал при нас. Васил е идвал за спаринг тренировки и нищо повече. Васил Михайлов има над 20 състезания по таекуондо Ай Ти ЕФ, над 3 състезания по бокс и само две републикански състезания по кикбокс. Нито една медия, вестник и сайт не го нарече таекуондист или боксьор, но кикбоксьор – да. Михайлов няма нито едно държавно първенство по кикбокс в рингов стил /фул контакт“ и той е всичко друго, но не кикбоксьор. Нито един наш състезател не е рецидивист и побойник. Всичките ни спортисти завършили училище продължават образованието си във висши учебни заведения.

ТВМЕДИА припомня, че съдът реши да остави в ареста 18-годишния Михайлов. Срещу него вече са събрани десетки сигнали за насилие, разпитани са дузина свидетели. Какъв ще е развоят на делото – предстои да разберем.

Снимки: БУЛФОТО