Жената с най-дългите крака в света не може да си намери гадже

Жената с най-дългите крака в света не може да си намери гадже

206 см. височина и 134 см. крака! Тези внушителни мерки притежава рускинята Екатерина Лисина, която от години живее в Америка и работи като професионален модел. Тя е бивша баксетболистка, но не само това предопределя високия ѝ ръст. Нейните родители също са доста високи, но все пак нямат 2 метра…

Лисина държи рекорда на Гинес за жената с най-дълги крака. Това обаче освен слава ѝ носи и много неприятности в личния живот. Оказва се, че заради дължината си не може да си намери гадже. Видът ѝ плашел представителите на силния пол.

„Всяко момче, което срещна – независимо преди докато учех, или сега в кариерата, е по-ниско от мен. Това автоматично ги плаши и ги отблъсква“, жалва се моделката.

Запитана дали някога е била с някой по-нисък от 1.80 м., който така или иначе ще ѝ е до гърдите, Екатерина отговаря: „Не, но и не мога да си представя да изляза с още по-нисък мъж“.

Сред основните изисквания на модела, освен мъжът да е на сходен ръст, е да има средства да я издържа и глези.

„Той определено трябва да се грижи за мен… Като ми отделя внимание, подкрепя финансово, ако може. Но мисля, че най-важното нещо в една връзка, е химията и духовната свързаност… Ако няма духовна връзка и дори ако ви харесва как изглежда човекът, така или иначе връзката няма да е дълга”, смята Катя.