Жана Бергендорф: Борбата с наркотиците е всеки ден и всеки час!

Жана Бергендорф: Борбата с наркотиците е всеки ден и всеки час!
Със сина си Лео, който удивително прилича на нея

Да, правила го е неведнж и преди. За пореден път певицата Жана Бергендорф решава да стегне куфарите и да напусне България.

Този път певицата с мощен глас се е насочила към остров „Тенерифе“ – най-големият от Канарските острови, разположени в Атлантическия океан, близо до бреговете на Африка.

Преди време тя се насочи към Лондон в Англия, но нещо не й провървя и тя се завърна у нас. В дъждовния град Жана пееше в барове и радваше англичаните с добрите си изпълнения на песни на покойната Ейми Уайнхаус.

Сега Жана е сключила договор с една от най-големите музикални агенции в Тенерифе, за да пее вечните хитове на Селин Дион, Уитни Хюстън, Арета Франклин. И то не къде да е,  а в най-луксозните петзвездни хотели на острова. Ако работата й хареса може да остане и до края на туристическия сезон, твърдят нейни близки пред „Галерия“.

На Канарските острови с нея няма да е 11-годишният й син Леон, който сега завършва пети клас и затова не може да пътува с майка си. Когато дойде ваканцията, ще отиде да я види. Дотогава той ще е поверен на грижите на баща си Стефан, с когото Жана е разделена от години.

Синът й е и най-големият й стимул в борбата с наркотиците, която Бергендорф води от години. „Виждам се с професионалисти, така че каквато трябва, правя. Господ е с мен и аз ще успея във всяко едно свое начинание, ще се преборя с всяка своя битка. В България се лекувам, тук има много добри професионалисти и психиатри. Длъжна съм да направя така, че всичко да е овладяно на сто процента. А за да си сигурен, че едно нещо не съществува вече в живота ти, ти трябва да вземеш мерки. Борбата с наркотиците продължава цял живот, тя е всеки ден и всеки час. Особено за нас, артистите. Ейми Уайнхаус, Уитни Хюстън също са имали проблем с продуценти, с емоционални битки, стереотипи и аз няма да допусна да свърша като тях. Искам да живея и да пея. Не заслужавам да бъда на това място и ще се боря“, сподели Жана.