Засипаха с клетви мен и Гала!

Засипаха с клетви мен и Гала!
След като екоактивисти скочиха на водещата Гала и семейство Халваджиянови, задето позираха със скъпи палта от естествена кожа, съпругата на топ продуцента Магърдич – Кремена Халваджиян, се почувства длъжна да изложи и своята гледна точка в скандала в социалните мрежи.
Припомняме ви, че природозащитници пресметнаха как за въпросното ВИП парти са убити поне 1000 животни. Най-често се одира кожата на норки, макар в конкретния случай да не е ясно от каква кожа са направени палтата.
Според Кремена Халваджиян фотосесията е отключила нездравословен гняв в хората и те с Гала са били засипани с клетви.
Ето какво написа тя, публикуваме без редакторска намеса:

„Леле, леле, какъв хейт ни заля, Гала, Маги, мен…Не само хейт, а клетви! Клетви-съвсем емпатично и иновативно действие, ще трябва да си отлеем едни, например, рециклирани куршуми.

Палтата, кожените палта са този път темата, която обедини българина! Грижовния, еко, био, веган, хуманист, информиран, съпричастен и НЕ БЕЗУЧАСТЕН българин, този път активен почти колкото на избори! Който НЕ ползва кожени колани, обувки, калъфи, книги, тефтери, дивани, чанти, който НЕ яде прасета, пилета, или пък 100-левови телешки стекове, според чергата, (то май винаги чергата е истинския проблем).
Телета, държани в мрежи във въздуха, за да им станело не знам си какво месото. Не просто случайно припаднали телета, сготвени, поради липса на друга възможност.
Българина, който не замърсява въздуха, и не си купува цигари от една друга “лицемерна” индустрия! Вредни са, ама са във всеки магазин.
Същото и с кожените палта. А кой ви каза, че сме ги купили? Или пък защо не, нали са в магазините, по билбордовете, по дефилетата на всички марки, че и на дизайнерите, изброени от вас, информираните, за които между другото сте в грешка-използват масово кожа, с едно, две пиарски изключения.
Защитавате кауза, разбирам. Уважавам на всеки позицията, но не и агресивното й налагане. Камо ли придружено с клетви!
Аз пък питам ли защо още има законен лов?! И нищо, че утрепахме пчелите, няма нищо! Питам ли с какво вий, безгрешните, ей в тоя миг вредите на света? А питам ли ви защо толкова бързо забравихте, (пардон-свикнахте, много обичаме да свикваме), че ей тук до нас, днес, се води война и умират хора! И животни. Но и ХОРА!
Ако има нещо, което ще съсипе тоя вече побъркан свят, това е трибуната, от която всеки може да каже всичко… седейки си в мишата дупка. А, което ме подсеща-продават се и отрови за мишки, нали? За мишлета. За “вредители и гризачи”, много хуманно заглавие!
И да кажа две думи за събитието: направих това събитие, за да подкрепя мой приятел, и неговия ЗАКОНЕН бизнес. Направих го не като инфлуенсър. Като приятел.
Много бързо искаме да станем прекалени светци, а мразим. В природата винаги има баланс, а му се бъркаме. Няма да носим кожени палта, а тричането е народен обичай! Чудни сме!
А сега ще си изведа кучето на разходка и ще забравя за вас.
Защото с иновативното си мислене и напредналите нови технологии и на Луната да отидете да живеете някой ден, единственото, което ще се случи, е да занесете зло и там“, написа Кремена Халваджиян.