Волен Сидеров стана инфлурнсър

Волен Сидеров стана инфлурнсър

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не обича да скучае – той се завръща към онова, което може най-добре, а именно – журналистиката. Е, като всеки друг занаят и този претърпя своите метаморфози, особено в последните години, повлиян от модерните тенденции. Националистът се качи с тежки бутонки на сцената на инфлуенсърството и както е тръгнало е напът да изяде хляба на дузина в бранша.

За незапознатите ТВМЕДИА припомня, че много преди да бъде политик, Сидеров е дългогодишен политически журналист. Бил е главен редактор на вестник „Демокрация“, а след като напуска СДС става зам.-главен на силния по онова време вестник „Монитор“, закрит наскоро.

От известно време атакистът поддържа топъл канала си в платформата YouTube, където пуска видеа с различни социални послания.

В едно от тях той приготвя спагети „Сидерони“ и разказва за здравословното хранене. В друго анализира темите, които разнищват националните телевизии. Клипът е заснет в собствения му хол.

В третото и (засега) последно видео той води сина си Волен-Младши на училище. Мъникът е първокласник и учи в центъра на София. С типичното си чувство за хумор Сидеров дава идея на столичния кмет Йорданка Фандъкова да прекръсти 133 СОУ „Александър Пушкин на“… Джо Байдън.

„В момента със сина ми се движим по улица „Фьодор Достоевски“. Но кой е той? Звучи ми като някакъв руснак, агент на Путин! Предлагам на кмета Йорданка Фандъкова да се промени това име и да го прекръсти на Зеленски… За да отговаря на историческата и политическата действителност. Също така ул. „Шишман“ да се прекръсти на Майкъл Джаксън. Шишман звучи като руско изчадие, което е водило хибридна война срещу България!“, казва Сидеров.