Виктория за Дейвид: И на 47 още ставаш!

Виктория за Дейвид: И на 47 още ставаш!

Бившата спайска Вики Бекъм и бившият футболист на Ман Юнайтед Дейвид Бекъм са всеизвестни с обичта и ласкателствата си един към друг с повод и без повод. Звездното семейство за пореден път доказа сплотеността си и уважението, което изпитват, въпреки, че двамата са заедно от около 30 години. Отстрани винаги изглежда така, сякаш току-що са срещнали любовта.

Този път на ход беше Виктория:

„Обичаме те безкрайно! Каква щастливка съм само! Най-добрият съпруг и баща… И никак не си зле като за 47! Дейвид, теб всички те обичат, дори прасенцата, които храниш“, написа г-жа Бекъм по повод 47-мия рожден ден на някогашната звезда на Манчестър.

Тя го изненада и с торта на яхта, на която от захар са изваяни човешки фигурки – мъж с татуировки, слаба жена по бански, а вътре в лодката – четири деца.

Освен постигнали много в своите сфери на развитие, двамата се славят и като едни от най-стилните модни икони в световен мащаб. Бекъмови винаги са перфектно облечени, а човек никога не би им дал годините. Виктория е малко по-голяма от съпруга си. Преди няколко седмици тя отпразнува своя 48-ми рожден ден.
Тогава Дейвид също я изненада половинката си с трогателни послания:

„Ти си най-невероятната жена, която съм срещал. Най-прекрасната майка! И най-добрата бизнесдама! Всички безкрайно те обичаме“, написа в Инстаграм Дейвид.