Валерия от „Ергенът“ харчи всичките си пари за бездомните кучета

Валерия от „Ергенът“ харчи всичките си пари за бездомните кучета

Плевенчанката Валерия Георгива от „Ергенът“ харчи цялата си заплата и всяка стотинка, за да се грижи за бездомни кучета и котки.

Това призна самата тя и уточни, че със своя близка приятелка са изградили приют до Плевен, в който са настанени безпризорните животни.

Валерия работи като модел в чужбина. Тя е предпочитано рекламно лице в Япония и често може да бъде забелязана в тамошните им реклами. Всички пари, които припечелва от хонорари тя влага в развитието на приюта.

„Нямам никакви корекции по себе си. Не мисля и да имам. Харесвам се както Бог ме е създал и не смятам да се променям. За мен тези процедури не са красиви в естетически план, струват скъпо, а средствата могат да бъдат вложени в далеч по-смислени каузи“, разказа неведнъж Георгиева в любовното риалити по bTV.

Брюнетката признава, че е веган.

„Веднъж излязох с човек, който ядеше пържоли. Беше ужасно. Повече не се видях с този мъж“, разкрива Валерия.

„Ако всички хора спрат да ядат месо ще спрат и убийствата на животните. Има предлагане, защото има търсене. Същото е с кожите от животни. Вълци, норки, лисици, визони, зайци биват убивани по особено мъчителен начин, одират кожите им. Защо? За да се фука някоя дама с палтото си от естествена кожа. Това трябва да спре. Трябва да се забрани със закон“, посочи хубавелката, която е и Мис Плевен през 2013.

„Тя дори спи с кучетата в леглото си. Валерия не си търси мъж в „Ергенът“. Тя си търси куче – буквално“, съскат останалите участнички.