Валерия от „Ергенът“ отгледана от баща си (СНИМКИ)

Валерия от „Ергенът“ отгледана от баща си (СНИМКИ)

Валерия Георгиева от Плевен, която се бори за сърцето на ергена Евгени в култовото любовно риалити, е отгледана от баща си Бисер. Това научи ТВМЕДИА от свои хора в града.

В социалните мрежи моделката често благодари на своя татко, който винаги е бил до нея и я е подкрепял във всяко начинание. Хубавелката има навик да пуска и стари снимки, с които да умилява своя родител. 

Прави впечатление обаче, че никъде красавицата не споменава своята майка.

Валерия Георгиева е родена в Плевен през 1998 г.

Започва пътя си на модел, когато е едва на 14 години и печели първия си конкурс за красота. Кариерата ѝ се развива бързо и тя има множество фотосесии и участия в България и Япония. Владее отлично гръцки език.

Георгиева е отявлен защитник на животните и мечтае светът, в който живеем, да стане едно по-добро място за животинките около нас.

Заедно със своя приятелка основава и приют за бездомни животни край Плевен. 

„Всяка стотинка давам за тях. Всичките ми хонорари отиват за животинките“, споделя Валерия в „Ергенът“.

Тя често говори за своята кауза, което неведнъж е ставало причина останалите момичета да ѝ се дразнят.

„Екоактивистите са много агресивни. Те са като веганите – с тях не може да се спори“, пишат в групата „Ергенът“ почитатели на риалитито.

„Вместо скъпи палта от естествена кожа може просто да носите изкуствени. Зад всяко едно яке стои убито животно, което одрано по брутален начин“, казва Валерия с тъга.