Валерия и Евгени скъсали след „Ергенът“?

Валерия и Евгени скъсали след „Ергенът“?

 

Спряганата за спечелила сърцето на пианиста Евгени Генчев – Валерия от Плевен, не е успяла да задържи интереса му след края на шоуто.
Това научи ТВМЕДИА от свои източници от продукцията. 

„Ергенът“ върви към своя край, а за победителка е сочена именно моделката. Тя е успешно рекламно лице в Япония, а у нас се занимава с грижа и помощ за бездомни животни. Те са настанени в приют край Плевен. 

 


Запленен от екзотичната красота на Валерия Евгени Генчев в крайна сметка съобщава, че се спира на нея за своя избраница. Малко след снимките на любовното риалити обаче той загубил интерес към плевенчанката и двамата цивилизовано се разделили.

Музикантът и манекенката се оказали диаметрално противоположни и направо несъвместими като двойка в живия живот. Всеки драпал към своите ангажименти и почти не им оставало време за любов и уединение.


Междувременно в социалките ври и кипи негодувание, особено в двете големи групи във фейсбук, където фенове на предаването обменят мисли и идеи. Там са категорични, че по-подходяща за победителка би била Айлин, или дори Виктория.

Масово потребителите са настроени срещу Валерия – тя често е определяна като лицемерна и зла. Разпалена дискусия се появи след изречението: „Ако трябва да избирам между родителите си или животните – по-добре би било да се самоубия“.