Тротинетката е мъж, наричайте го Той

Тротинетката е мъж, наричайте го Той


Притеснително е, че медиите и основно националните телевизии наричат Емили Тротинетката „Тя“. Това заяви историкът, политически анализатор и член на Партията на европейските консерватори Кристиян Шкварек. 


„Според пола си, документите за самоличност и законодателството у нас Емили е роден като Емил. Оказва се, че ние станахме по-прогресивни дори от Запада и най-вече Щатите. Дори там все още тече дебат как да бъдат наричани хора, които са родени като биологични мъже, например, но се чувстват жени. Тук, в България, директно наричаме Емили „Тя“. Не, това е категорично Той“, посочи Шкварек.

Емил преди


Малко преди да почине същото мнение изрази и известният адвокат Марин Марковски. Емили, известен с прозвището си Тротинетката, влезе в словестна битка с адвоката по темата за смяна на пола в национален ефир. 

„Моите уважения към всички „различни“ хора у нас, но когато някой е роден в мъжки пол не може просто ей така да му се смени личната карта и той вече да бъде жена. Има закони, има Конституция, където нещата са повече от ясни. Да не говорим, че г-н Емили дори не е сменил чрез хирургическа интервенция пола си. Неговите външни белези са мъжки. Точка по въпроса“, категоричен бе адвокат Марковски.

Тихомир Рангелов – Мелиса и Емил Йоранов – Емили


ТВМЕДИА припомня, че Тротинетката се прочу след серия от нарушения на пътя. Емил Йорданов от Плевен, както е рожденото му име, караше с над 100 км.ч в градски условия и смая дори най-върлите почитатели на високите скорости.

От КАТ върчиха няколко акта на Тротинетката, но ефект нямаше и той продължи да кара бясно градско и извънградско по магистралите.
Столичани бяха потресени от смелостта му и го нарекоха „Призракът в рокля“.
„Може да убие не само себе си, а много други невинни на пътя! Хората карат децата си на училище или на градина, недай си Боже да стане инцидент заради това недоразумение“, написа пост в социалните мрежи Марина Велева, която с очите си е видяла бясното каране на Емили.


„Емили има психични отклонения и пие лекарства, страда от психични разстройва, изпада в транс и кризи“, призна неотдавна гаджето на Емо – Тихомир Рангелов. Бившият фитнес инструктор също призна, че се чувства жена и се прекръсти на Мелиса, като надена перука, рокля и червило.


Последната изцепка, но най-грозната досега, е от вчера, когато в социалките изтече видео, в което Тротинетката се гаври с момче с умствено изоставане и диабет.
Компанията се допълва от пловдивските комикс герои Тишо Куката и Чеченеца, нашумели наскоро в ТИК-ТОК сред деца, младежи и хора с със съмнителен интелект. Двамата са арестувани и са в следствето в Пловдив, за Емили – не е ясно къде се намира към този момент.

Кристиян Шкварек, историк и политически анализатор